Arkadaşlar merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum abartmıyorum 1 aya yakındır kullanıyorum cihazı cok yoğun kullanmıyorum ama surekli başım ağrıyor cihazın sar değeri çok yüksek değil malumunuz neden böyle oluyor çok fazla başı ağrıyan biri değilim normalde bazi yerlerde de bu cihazla ilgili böyle yorumlar görmüştüm
Hastalık hastası olmuş olabilirsin

Sana bir örnek vereyim,
İşe geç kalmış bir insan sabah hızla evden çıkıp arabasına atlar ve işe yetişmek için hızla yol alır. Biraz ilerledikten sonra kaza yapar. Beyin hemen neden-sonuç bağıntısı kurmak ister. Hızlı kullanıyordum bu yüzden kaza yaptım! Kaza yapmamın nedeni, aracı hızlı kullanmak...
Arkadaşımız yaptığı kazanın ardından akıllanmıştır. Artık hızın kazaya neden olduğunu biliyor ve daha yavaş kullanıyor aracını.
Bir gün yine evden çıkar arabasına biner ve işe gitmek üzere yola koyulur. Olması gereken hızda ve kurallara uyarak aracını kullanan arkadaşımız yolda bir kara kedi görür. 5 dakika sonra bir kaza yapar. Neden-sonuç bağıntısı kurmak zorunda olan beyni neden ararken 5 dakika önce gördüğü kara kediyi anımsar. " Hızlı kullanmıyordum, gayet dikkatliydim ve kurallara uyuyordum. Buna rağmen kaza yaptım. Olağan dışı olan tek şey bugün gördüğüm kara kedi idi. O halde kaza yapmamın nedeni 5 dakika önce gördüğüm kara kedidir..
Muhtemelen bu sıralar sar değerlerine takıksın, baş ağrın ile telefonunun sar değerleri arasında bir bağıntı kurmak istiyor beynin. Çünkü başın ağrıyor, görünürde buna neden olacak bir sebep yok.
Telefonların sar değerleri uluslararası düzeyde denetim altındadır ve insanın tolere edebileceği eşiklerin üzerine asla çıkmazlar. Bu referansın üzerine çıkan bir telefon piyasaya sürülemez. Bizim ana akım medya, zaman zaman yapacak haber bulamadığı için böyle garip gurup hikayeler üretiyor. Bu medyanın sözüne bakarsak, Hormonlu gıdalar, hava kirliği, GDO lu besinler, plastik, elektromanyetik kirlilik, mutfaktaki ampülün yaydığı radyoaktivite, ölüm saçan mikrodalga fırınları hayatımızı tehdit ediyorlar. Ama ne hikmetse insan ömrü tüm bu olumsuzluklara rağmen artmaya devam ediyor. Elektriğin, telefonun, sanayi atıklarının, GDO lu ve hormonlu gıdaların olmadığı 300 yıl önceki dünya insanlarından ne hikmetse daha fazla yaşıyoruz ve ne hikmetse etrafta bunca olumsuzluk varken ortalama insan ömrü halen artmaya devam ediyor, azalacağına
Böyle hikayeler ile kendinizi hasta etmeyin

Sen telefonunu kulağına götürmesen bile, senin telefonunun yaydığı radyoaktif ışınımın kat ve kat fazlasını Baz istasyonları, diğer insanların kullandığı telefonlar, Wi-fi ağları- güneş, Yüksek gerilim hatları vs zaten yayıyorlar. Yani kulağındaki telefonu bırakmak senin maruz kaldığın radyoaktiviteyi aslında çok da etkilemeyecek