Denedim onu da önceden 2 tane veriyor gibi gösteriyor ama tek mesaj ve tek hediye veriyorSil supurde de olur mu
O sürümün apk linkini atarmisiniz bulamadım10.9 sürümünde yapın yeni sürümde hediye seçme kısmında 1 tane alınabiliyor
O sürümün apk linkini atarmisiniz bulamadım
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çift ekran açıp giriş yapıyorum. Ama sadece bir tanesine dokunabiliyorum. İkinci ekrandaki salla kazan aktif değil.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Banada aynısı olduÇift ekran açıp giriş yapıyorum. Ama sadece bir tanesine dokunabiliyorum. İkinci ekrandaki salla kazan aktif değil.
Bir tanesine dokunduğunuz zaman parmaklarınızı ekrandan çekmeden butonun üstüne doğru kaydırıp çekin. Daha sonra tekrar ikisine dokunmayı deneyin. Yapamazsanız video çekerimÇift ekran açıp giriş yapıyorum. Ama sadece bir tanesine dokunabiliyorum. İkinci ekrandaki salla kazan aktif değil.
Şöyle izah edeyim üst ve altta iki d.o açıp giriş yapıyorum. Ancak alttaki ekranda her türlü işlem yapıyor olmama rağmen sadece salla butonuna hiç bir müdahale yapamıyorum. Ama üstteki normal şekilde yerini bile değiştirebiliyorum. Alttakinde ise sadece görüntü olarak duruyor hiç bir şey yapamıyorum.Bir tanesine dokunduğunuz zaman parmaklarınızı ekrandan çekmeden butonun üstüne doğru kaydırıp çekin. Daha sonra tekrar ikisine dokunmayı deneyin. Yapamazsanız video çekerim
Hocam ikinciye o salla butonundan değil de sağ üstte hediye simgesinden girip salla kısmına girinŞöyle izah edeyim üst ve altta iki d.o açıp giriş yapıyorum. Ancak alttaki ekranda her türlü işlem yapıyor olmama rağmen sadece salla butonuna hiç bir müdahale yapamıyorum. Ama üstteki normal şekilde yerini bile değiştirebiliyorum. Alttakinde ise sadece görüntü olarak duruyor hiç bir şey yapamıyorum.