- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mi 13
- Meslek
- Eğitim Yöneticisi
- Konular
- 9
Önemli değil hocam, mevcut olan yeter.Kaldırıp eski sürümü kurun ve güncellemeyin
Önemli değil hocam, mevcut olan yeter.Kaldırıp eski sürümü kurun ve güncellemeyin
Nasıl isterseniz artıkÖnemli değil hocam, mevcut olan yeter.
Hangi operatöre geçiyorsunuz hocam? Benim de son ayım türkcellde.Daha demin denedim halen daha devam bi sıkıntı yok. Önceden de yapardım şimdi taahhütün bitmesine 2 hafta kaldı gene bir deneyeyim dedim devam bir sıkıntı yok bizi çok sömürdü rahmetli sağolsun birazda bu son günlerimizde bizde onu sömürelim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugünde zenginden çaldık içim rahat.
Hangi operatöre geçiyorsunuz hocam? Benim de son ayım türkcellde.
Şimdiden Hayırlı olsun hocam.Vallahi çok sıkıntı yaşattılar bana çekim kalitesi zaten diğer operatörlerle aynı seviyede geziniyor. Aramalarda kopmalar,kesintiler,seste bozulmalar hepsini yaşar oldum daha ilk geçişimden vardı zaten eyvah dedim ama yapacak birşey yok paşa paşa 24 ay taahhütü bir güzel giydirdiler bana yok sizin bu tarifenizi 1 yıl daha uzatalım cayma almayalım tv+ bilmem ne verelim diye bizde zaten ayağımızı basmışız yapacak birşey yok tamam dedik sık yolculuk yapan birisi olduğum için kullanırım diye düşündüm ilk bi 6 ay kullandık hakkımız olanları son 6 ay paket içeriğindeki dergiliğiydi, tv+ dı hepsini kaldırdılar şikayet kaydı oluşturdum gelen cevap yok. THH ile çözerdim ama sınavlarım dolayısıyla uğraşmadım. Şuanda paketin içeriğindeki çoğu şeyi sağolsunlar kendi kafalarına göre iptal etmişler aradığınız zamanda aklınızla dalga geçiyorlar resmen sizin tarifenizde bunlar zaten yokmuş diyor. Şizofren oluveriyoruz bir anda birdaha dükkanlarının önünden dahi geçmem bunların ha diğerleri çokmu şeffaf tabiki değil ama kullanmadığım halde ek fatura artışları üstüne bunlar..
Bunu Eski sürüm kurarak mı yaptınız yoksa şuanki sürümde mi yaptınız ?Daha demin denedim halen daha devam bi sıkıntı yok. Önceden de yapardım şimdi taahhütün bitmesine 2 hafta kaldı gene bir deneyeyim dedim devam bir sıkıntı yok bizi çok sömürdü rahmetli sağolsun birazda bu son günlerimizde bizde onu sömürelim.
Bugünde zenginden çaldık içim rahat.
10.9 sürümünde yapın yeni sürümde hediye seçme kısmında 1 tane alınabiliyorBunu Eski sürüm kurarak mı yaptınız yoksa şuanki sürümde mi yaptınız ?