Haber sakın ola cepporttan ürün alayım demeyin..Garantiymiş ,servismiş hepsi boş

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Bu tarz cihazlara destek verilmeyecekse garantili olarak satma olayı kalkması lazım. Sadece cepport için demiyorum kulaklık satan yerlerin çok çok büyük kısmı bu tarz olaylarda tamir veya iade yapmıyor ürünler çöp oluyor. Boşu boşuna garantili diye satıyorlar.

pee joe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
me
Cihazım
mi
Konular
1
Bir yönetici olarak değil bir kullanıcı olarak sormak istiyorum,

Kendi deforme ettiğiniz kablonun değiştirilmesini ne açıdan istiyorsunuz? Yani bir satıcı olduğunuzu düşünün, hatta en basitinden bir market personelisiniz.Bir çikolata aldınız, açmadan veya açtıktan sonra son kullanma tarihinin geçtiğini farkettiniz, satıcı bunu değiştirmek zorundadır çünkü SKT'si geçmiş ürünü rafta bulundurmak suçtur.
Ama siz o ürünü karşı tarafın bilgisi/suçu olmadan ezip patlatıp iade etmeye değiştirmeye çalışırsanız hır çıkar.
Şimdi bu açıdan Cepport'u düşünelim. Kullanıcının hatasını neden bir firma alenen halka açık bir ortamda karalanarak cezasını çeksin ki? Hata sizde. Kullanıcı hatası sebebi ile bir firmayı bu şekilde karalamanız etiken hoş değil.
ürünümü kendim deforme ettiğimi de nereden çıkardığınızı merak etmekteyim..ürünümü oldukça hassas ve dikkatli olarak kullanmış biriyim..Ve yazdığım paragrafın sonunu okusaydınız kablo üzerinde herhangi bir darp/çizik vb defarmasyon olmadığınıda belirttim..Buraya yalan yanlış yazarak olayı çarpıttığınız ortada..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık için bir şey demiyorum, görmediğim için, deformeden kasıt içinde kopukluk olabilir. Kablo gerilme sonucu içinden kopmuş olabilir ve dış kılıfta hiç bir deformasyon görülmeyebilir. Bu durumda da hiç bir işlem yapılmadan göndermeleri normal karşılanabilir fakat zaten 1.5 ay serviste beklediyse bildiğim kadarıyla müşterinin otomatik değişim hakkı doğuyor diye biliyorum.

Ancak müşteriye karşı ödemeli kargo göndermek kadar ucuzluk görmedim kaldıki bu ürün servise gönderilen bir ürün, satın alınıpta kargolanmış bir ürün değil.

İşini ciddi yapan firmaların genelde anlaşmaları oluyor zaten ve müşterinin ödeyeceğinin belkide yarısı kadar ödemiyorlardır kargo için.
1 ayın üzerinde hocam son güne kadar (20 iş günü+ hafta sonları+kargo gidiş geliş ) bekletildim..

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Geçmiş olsun, ben de Xiaomi typ-c kulaklık almıştım, bi ton para ver, üstüne kulağından çıkartırken sen git kop komik şekilde. Zaten garantiye gönderme ihtiyacında bile bulunmadım, ses zaten son seviye yapınca cızırtı yapıyordu. Almışken kaliteli almak şart.

ottomanempire06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi 4 inşalla
Konular
18
kardeşim faturası varsa hakem heyetine başvur kargo parasına kadar alırsın haklı çıkarsan korkma devleti arkana alırsın faturası varsa icrayla söke söke alırsın benim davam devam ediyor bu anlayışsız insanlarla 1400 tl için 3bin tl ödeyecekler akıllanırlar inşaallah

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Terbiyenizi takının.
Ben size üslubumu bozmadım, siz de benim gibi üslubunuzla konuşmayı deneyin.
Okudum gayet tabi, ikinci mesajımda da belirttim. Bu tarz kötülemeleri yaparken çift tarafın da sürecini yazın, öfkenizi bir anda alenen açık belli etmeyin, tercih edecek insanlar da doğru kararlar verebilsin.
ürünümü kendim deforme ettiğimi de nereden çıkardığınızı merak etmekteyim..ürünümü oldukça hassas ve dikkatli olarak kullanmış biriyim..Ve yazdığım paragrafın sonunu okusaydınız kablo üzerinde herhangi bir darp/çizik vb defarmasyon olmadığınıda belirttim..Buraya yalan yanlış yazarak olayı çarpıttığınız ortada..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ayın üzerinde hocam son güne kadar (20 iş günü+ hafta sonları+kargo gidiş geliş ) bekletildim..

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Ekşide cepport yorumlarını okuyun pek iç açıcı değil ben de bunlara hakkımı haram ettim zaten.

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
1.5 sene önce cepporttan kvk garantili mi8 almıştım. bu hafta kvk ya gönderdim bataryası çabuk bitiyor sesi az geliyor diye onlarda evofone a gönderecek sanırım kvk nın yetkisi yok ama kvk garantili. oda nasıl oluyorsa artık. sizde thh ye başvurun . thh işi çözer

Üst Alt