Dediğiniz şey gözükmedi hiç ayarlardan bakdığımdada kapalı duruyor .Sahte rom değilde güncellemesi kapatılmış global rom mevcuttur cihazınızda. Sahte rom yüklüyse bildirim ekranında 'deneysel mte etkinleştirildi' diye bir bildirim gözükür.
hocam siz benim cihaza repair yapmıştınızSahte rom değilde güncellemesi kapatılmış global rom mevcuttur cihazınızda. Sahte rom yüklüyse bildirim ekranında 'deneysel mte etkinleştirildi' diye bir bildirim gözükür.
rahat olun sıkıntı yok ben kontrollerini yapmışımdır. Sizde o bildirimin çıkma sebebi farklıydı. ilk güncelleme de de gitmiştir o bildirim. Sıkıntı yok kullanmaya devam...hocam siz benim cihaza repair yapmıştınız
sonra güncellemeler geldi
o gün işlem bitince 'deneysel mte etkinleştirildi' yazısı gelmişti
telefon yeniden başlattım düzeldi yok oldu yazı
sizce rom fake mi orjinal mi aklıma takılıyor.
fake ise bilgileirimizi falan çalmazlar değil mi
Peki geri açamazmıyız birde başka bir uygulamada sürüm 1.0.1.0unomixx yazıyorfake rom değil zaten cihazınız. Sadece güncelleme özelliği kapatılmış o kadar.
Aynı sorun bende mevcut..Peki geri açamazmıyız birde başka bir uygulamada sürüm 1.0.1.0unomixx yazıyor
Ayarlarda ise sürüm 1.0.9.0unomixm yeniliklere tıkladığım zaman ise hata veriyor bu zamana kadar manuel olarak güncelleme paketini seçin seçeneğini kullanarak güncelledim hyper os 2.0 a geçmek istediğim zaman ise güncelleme doğrulanamıyor success diye bir hata veriyor
Anladım çözüm bulabilirseniz lütfen bu konuyada yazabilirmisiniz ?Aynı sorun bende mevcut..
Azönce bunun üzerine konu açtım.
Tabi kiAnladım çözüm bulabilirseniz lütfen bu konuyada yazabilirmisiniz ?