Yardım Sahte rom'u orijinal rom'a dönüştürmek istiyorum redmi note 13 pro plus yardım edin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Çin model cihazlar için Yetkili hesap server kapalı. Cihazlarınızı gereksiz yere kurcalamayın. Tamir ettiremezsiniz..

herl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
s22
Konular
3
Ne zaman açılır ve ücret ne kadar

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam attığım görsellerden yola cıkarak bu cihazda bulunan roma fake rom diyemezmiyiz ve ben cihazımı sadece hyper os 2.0 güncellemek istiyorum
bende diyorum ki Çin model cihazlarınızın yazılımını kurcalamayın. Server lar kapalı. çökerse/şebeke giderse ortada kalırsınız..

herl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
s22
Konular
3
bende diyorum ki Çin model cihazlarınızın yazılımını kurcalamayın. Server lar kapalı. çökerse/şebeke giderse ortada kalırsınız..
Anladım peki serverlar ne zaman açılır ve ben bu cihazı ücretli de olsa ne kadara hyper os 2.0 a güncelleyebilirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Anladım peki serverlar ne zaman açılır ve ben bu cihazı ücretli de olsa ne kadara hyper os 2.0 a güncelleyebilirim
kapalı şuanda. Bekleyen bir sürü cihaz var ama ne zaman açılır? ya da açılır mı? açılırsa ücret ne olacak? kimse bu soruların net cevabını bilmiyor. Şuanda ücretli hiç bir şey yükletemezsiniz o cihaza. İyi forumlar.

herl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
s22
Konular
3
kapalı şuanda. Bekleyen bir sürü cihaz var ama ne zaman açılır? ya da açılır mı? açılırsa ücret ne olacak? kimse bu soruların net cevabını bilmiyor. Şuanda ücretli hiç bir şey yükletemezsiniz o cihaza. İyi forumlar.
Anladım cevaplarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim iyi günler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam Mi 13 içinde geçerli mi bu durum?
Çin model cihazlar diye genellemişim. Lütfen şu modelde böylemi diye sormayın model çok, üye fazla konu uzar 😀 cihazınız çin model ise evet sizinkide. Modelin önemi yok.

herl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
s22
Konular
3
Peki hocam dirençli veya dirençsiz imei işleminden sonra güncelleme almaya devam edermi cihaz redmi note 13 pro plus

Üst Alt