Yardım Sahibinden sitesinden Mİ 9T

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.0 EMUİ
Telefon Modeli
Y7 2018
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhaba forumda yeniyim. Sıfır mi 9t alacağım sahibinden.com dan imei kayıtlı fakat size danışmam gerektiğini hissettim bir kaç satıcı soracağım ilk önce semers iletişim 6/64 tek hat kayıtlı 2200 e satıyor ikinci satıcı turan gsm 6/128 çift hat herhalde 2600 satıyor üçüncü satıcı abdullah bey 6/64 2250 ye satıyor hangisinden alıyım sizce (DEPOLAMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL)

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
semers ve turan gsm birçok kişiye satış yapan mağazası olan firmalar oralardan almanız daha mantıklı bence
Yeni yasa hakkında bilginiz yok herhalde hocam o riski siz göze alabilirsiniz fakat arkadaşı riske atmak iyi değil

Oyla:

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21

Buna bakıyorum zaten link için sağolun. Aynen kanun hakkinda pek bilgim yok o yüzden bulaşmadan temizinden almak en iyisi. Herkese fikri için teşekkür ediyorum :)

Oyla:

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Oyla:

ahmetyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9t
Konular
0
semers ve turan gsm birçok kişiye satış yapan mağazası olan firmalar oralardan almanız daha mantıklı bence
Hocam şayet imei kapatılırsa biz başka bir imei koyup 4 ay daha kullanabiliriz.4 ayda bir tekrar imei atarız. Yeter ki telefona nasıl imei atılacağını bilelim

Oyla:

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Hocam şayet imei kapatılırsa biz başka bir imei koyup 4 ay daha kullanabiliriz.4 ayda bir tekrar imei atarız. Yeter ki telefona nasıl imei atılacağını bilelim
Yeni imei atımı artık 250 tl oldu herhalde ve 1 yıllık geçerli bu 250 tl 1yıldan sonra kapanır telefon imeini kaydettiremezsen

Oyla:

ahmetyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9t
Konular
0
Yeni imei atımı artık 250 tl oldu herhalde ve 1 yıllık geçerli bu 250 tl 1yıldan sonra kapanır telefon imeini kaydettiremezsen
Hocam af için 1 yıllık zamanımız var, 4 ay içinde kayıt yapmazsak zaten telefon kullanıma kapanıyor. Ben diyorum ki bu bayiler bize telefonu alırken nasıl imei atacağımızı gösterir yahut kapanmaya karşı tekrar imei atılacağını garanti ediyorlarsa hiç düşünmeden alınmalıdır.

Oyla:
Üst Alt