Yardım Sahibinden sitesinden Mİ 9T

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.0 EMUİ
Telefon Modeli
Y7 2018
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhaba forumda yeniyim. Sıfır mi 9t alacağım sahibinden.com dan imei kayıtlı fakat size danışmam gerektiğini hissettim bir kaç satıcı soracağım ilk önce semers iletişim 6/64 tek hat kayıtlı 2200 e satıyor ikinci satıcı turan gsm 6/128 çift hat herhalde 2600 satıyor üçüncü satıcı abdullah bey 6/64 2250 ye satıyor hangisinden alıyım sizce (DEPOLAMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL)

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Millete korku pompalamaya gerek yok.. Burası Türkiye... Milyonlarca çakma imei kullanan insanların hatlarını iptal et bakalım ne oluyor ?

Köprüden geçip de tonla ceza yiyenlere ne oldu ?
Siyasete girmiyorum, ben ne yapabilirim.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Siyasete girmiyorum, ben ne yapabilirim.

Ben de benim dediğim gibi olur,hiç bir şey olmaz demiyorum ama aldığınız telefonlar tablet olur,çöp olur demek yanlış bence....

Alacak olanlar konuyu okuyup, beyin süzgecinden geçirdikten sonra kendileri karar verip alırlar veya almazlar.....

Oyla:

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Millete korku pompalamaya gerek yok.. Burası Türkiye... Milyonlarca çakma imei kullanan insanların hatlarını iptal et bakalım ne oluyor ?

Köprüden geçip de tonla ceza yiyenlere ne oldu ?
Alıyorum o zaman :)

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Ben de benim dediğim gibi olur,hiç bir şey olmaz demiyorum ama aldığınız telefonlar tablet olur,çöp olur demek yanlış bence....

Alacak olanlar konuyu okuyup, beyin süzgecinden geçirdikten sonra kendileri karar verip alırlar veya almazlar.....
Şahsen ben gerçekten şuanda operatörlerin bu çalışma içinde olduklarını bildikten ve ciddi anlamda tedbirleri almaya çalışılan bir kanun maddesinde ne gibi mağdudiriyet olabileceğine dikkat çektim. Ve ne dedim şayet tarih şerhi teklifi kabul edildiyse dedim değil mi?
Peki siz bu rahatlığı/güvenceyi verdiğinizde bu sorun gündeme geldiğinde "umarım olmaz" yanlış bir yönlendirme olmaz mı?
O zaman ne diyeceğiz bu arkadaşa? Sonuç ne olur "tablet"...Çöp diyen kim bilemedim. Lütfen!
Sordu , bildiğimizi ki (kanun ortada) söyledik. Herkes kendi görüşü ile sorumlu... Yargılama kimseye düşmez. Dileyen alır dileyen pass geçer.
Kar ve zarar hesabı yapmak alıcıya düşer. Sağlıcakla

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Şahsen ben gerçekten şuanda operatörlerin bu çalışma içinde olduklarını bildikten ve ciddi anlamda tedbirleri almaya çalışılan bir kanun maddesinde ne gibi mağdudiriyet olabileceğine dikkat çektim. Ve ne dedim şayet tarih şerhi teklifi kabul edildiyse dedim değil mi?
Peki siz bu rahatlığı/güvenceyi verdiğinizde bu sorun gündeme geldiğinde "umarım olmaz" yanlış bir yönlendirme olmaz mı?
O zaman ne diyeceğiz bu arkadaşa? Sonuç ne olur "tablet"...Çöp diyen kim bilemedim. Lütfen!
Sordu , bildiğimizi ki (kanun ortada) söyledik. Herkes kendi görüşü ile sorumlu... Yargılama kimseye düşmez. Dileyen alır dileyen pass geçer.

Her neyse.... Göreceğiz zamanla...

Oyla:

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Siz ne diyorsunuz alıyım mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SEMERS İLETİŞİMDEN CEVAP GELDİ BÖYLE DİYORLAR "mrb hocam henuz kanun cıkmadı ama cıkarsa 250 verip resmıleştireceksınız yıne karlısınız"

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37

SEMERS İLETİŞİMDEN CEVAP GELDİ BÖYLE DİYORLAR "mrb hocam henuz kanun cıkmadı ama cıkarsa 250 verip resmıleştireceksınız yıne karlısınız"
Kanun çıkmadı mı? Dalga mı geçiyorlar yoksa başka sıkıntılar mı var acaba? İşte Kanun, Biz boşa dikkat edin demiyoruz.

Son kez not düşeyim: Artık alıntılamsyın lütfen :)
Şahsen ben yeğenime 1350tl ye 2 adet RN7 4*64 almak varken 1650 ye Delta garantili aldık geçen hafta.
Oğlum Redmi 5 plus ı pert etti Mi 9 T veya yine RN7 alacak ama bu riskten dolayı Garantili alacağız haftaya.
Ben bilmem Karar ve tercih sizin.

Oyla:

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4

Semers'e imei konusunda çok güvenmeyin yanlış bilgi veriyorlar. Bootloader kilidi ile alakalı soru sordum. Önce emin değiliz dediler. Sonra bana kapalı lazım diyince dur bi sorayım diyip ardından imei yazılımla atıldıktan sonra bootloader kapatılabilir sıkıntı olmaz dediler. Az kalsın alacaktım ama turan gsm ve forumdan Sefa hocamızla görüştüm onlar açık kalması gerektiğini söylediler.

Oyla:

OfluyuzHani

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi5
Konular
14
Bu telefon 300 400 fazla olsa konu bile açmazdım fakat hepsiburadada 4000tl :)
Hocam aynı telefonu almak için internette ben de araştırmalar yapıyordum. Şurda fiyat 3250

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Semers'e imei konusunda çok güvenmeyin yanlış bilgi veriyorlar. Bootloader kilidi ile alakalı soru sordum. Önce emin değiliz dediler. Sonra bana kapalı lazım diyince dur bi sorayım diyip ardından imei yazılımla atıldıktan sonra bootloader kapatılabilir sıkıntı olmaz dediler. Az kalsın alacaktım ama turan gsm ve forumdan Sefa hocamızla görüştüm onlar açık kalması gerektiğini söylediler.
Sefa hocama bende kefilim, daha önceden 2 farklı cihaz almisligim var kendisinden. Forumdan ulaşabilirsiniz kendisine

Oyla:
Üst Alt