Çözüldü Sadece Roma format atabilirmiyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu beta rom
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
eu beta romdayım ve haftalık güncelleme aldıktan sonra bazen telefonun kafası karışıyor ve temiz kurulum yapmak gerekiyor. Acaba içindeki fotoğraf,video gibi verileri silmeden sadece rom dosyalarına format nasıl atarım?

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Merhaba , bende eu beta rom kullanıyorum ,her hafta güncelleme geldiğinde system dalvik ve cache silip romu ve magisk flashladiktan sonra yeniden başlatıyorum böylece temiz kurulum oluyor ve sıkıntı yaşamıyorum sizede tavsiye ederim
tamam hocam teşekkürler bilgilendirmeler üzerine eski sürüme sorunsuz geri dönüş sağladım.

Oyla:

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Şimdi şunu anlamadim ben 4 wipe nerede bu bir buldum 4 değil hepsini sildim diyelim sonuçta cihaz boş olacak fastboot modu açılır mı ? Açılırsa USB hata ayıklama ister mi isterse zaten cihaz açılmaz bidaha telefoncu dün anakart üzerinden sıfırladı yazılımı yükledi yanlız bir eski sürümü yüklemiş guncelleme geldi yaptım yüzde 80 civarı cihaz kapandı biraz bekledim tepki vermeyince açmaya çalıştım mi yazdı kapandı şarja taktım (şarjı 88 di ) genede ne olur olmaz diye taktım bu defa mi yaziyor gidiyor bidaha çıkıyor gidiyor internetten biraz araştırma yaptım sonuç bi küçük yazıda birisi bulamadim tekrar aradimda adamin yazdığını neyse orada diyor ki ses açma+ + ses kısma -. + Power tuşuna aynı anda basın cihaz titreyince powerden parmağı çekin ses açma ve kismada aynı anda bazı cihazlarda 3 bazilarinda 4 kere aynı anda eşit şekilde çok hızlı şekilde bas çek bunu aynı anda çok hızlı şekilde unlouck yazmadan (tabi bu dediği süre 1 2 saniye içinde çıkıyor yazı ) yapın ve basılı tutun tuşlara bunu bir kaç kez zorlayınca bı bakiyoruz cihaz kapanmıyor donmus gibi mi duruyor sonra ellerinizi çekin ANDROİD yazısı cikicaktir zaten onu gördünüz de cihaz açılıyor demektir. Ben yaptım açıldı bu arada

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt