Çözüldü Sadece Roma format atabilirmiyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu beta rom
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
eu beta romdayım ve haftalık güncelleme aldıktan sonra bazen telefonun kafası karışıyor ve temiz kurulum yapmak gerekiyor. Acaba içindeki fotoğraf,video gibi verileri silmeden sadece rom dosyalarına format nasıl atarım?

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hangi romu yüklediniz? Cihaz modeli ne?
NOTE 6 PRO 64/4 resimdeki sürüm yüklü 9da elime alamıyorum cihazı aşırı derecede ısınıyor sarjda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çift dikiş gitmiyorum araştırıyorum bu adam bilgili geldi yazılarına bakınca bunada sordum ne var bunda

Kimse bulamıyor sorunu hatta cihazima guncelleme gelince mi yazısı çıkıyor geri gidiyor 3 tuş kombinasyonu var bilirsiniz belki onu yapınca bidaki güncelleme yapılana kadar takılı kalmıyor büyük ihtimal yazılımsal ama nerede yanlış yaptim

Hangi romu yüklediniz? Cihaz modeli ne?
?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-12-12-32-21-853_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-08-12-12-32-21-853_com.android.settings.png
    153,5 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
NOTE 6 PRO 64/4 resimdeki sürüm yüklü 9da elime alamıyorum cihazı aşırı derecede ısınıyor sarjda

Çift dikiş gitmiyorum araştırıyorum bu adam bilgili geldi yazılarına bakınca bunada sordum ne var bunda

Kimse bulamıyor sorunu hatta cihazima guncelleme gelince mi yazısı çıkıyor geri gidiyor 3 tuş kombinasyonu var bilirsiniz belki onu yapınca bidaki güncelleme yapılana kadar takılı kalmıyor büyük ihtimal yazılımsal ama nerede yanlış yaptim

?
her güncelleme yaptıktan sonra cihazlarda temize çekilmediği sürece ısınma,tekleme gibi sıkıntılar çıkabiliyor. Tahminimce sizde de böyle bir sorun çıkmış olabilir o yüzden forumdaki yetkili kişilerin belirttiği gibi 4wipe ya da komple temiz kurulum yaparsanız sorununuz çözüleceğini düsünüyorum.

Oyla:

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
her güncelleme yaptıktan sonra cihazlarda temize çekilmediği sürece ısınma,tekleme gibi sıkıntılar çıkabiliyor. Tahminimce sizde de böyle bir sorun çıkmış olabilir o yüzden forumdaki yetkili kişilerin belirttiği gibi 4wipe ya da komple temiz kurulum yaparsanız sorununuz çözüleceğini düsünüyorum.
Detaylı nereden bula bilirim anlatım yada twrp e girince ne yapmam gerek

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11

?
Diğer konuda başka şarj cihazı kullandığınızı belirtmişsiniz. Orijinal şarj ile deneme şansınız var mı? Bootloader kilidini açıp fastboot modunda temiz kurulum yapmayı deneyin.

Oyla:

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Bu sayfayı yer imlerine ekle ilerde de lazım olur.. Görsellerde her şey açık seçik anlatılmış Yes~~

Rehber - MI Note 3 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom Kurulumu

Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
Çok teşekkür ederim de sildim burada dediği gibi herşeyi sonra nasıl yuklicem fastboot açılır mı

Diğer konuda başka şarj cihazı kullandığınızı belirtmişsiniz. Orijinal şarj ile deneme şansınız var mı? Bootloader kilidini açıp fastboot modunda temiz kurulum yapmayı deneyin.
Orijinal şarj da aynı şekilde hepsiyle denedim ama maalesef

Onuda dün yaptım 8.1 e aldım miui de 10.2.2.0 a aldım cihaz gidecekti yoksa ısınmadan 4 wipe dediniz twrpden herşeyi silersem tekrar fastboot açılır mı sonuçta ben ne var ne yok silicem oradaki bütün dosyaları

Son düzenleme:
Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Fotoğraflar, videolar gibi depolamadaki veriler silinmesin derseniz 4 wipe (dalvik, cache, system, data)
Yüklü uygulamalar ve ayarlar da silinmesin derseniz
3 wipe (dalvik, cache ve system) yapmanız yeterli.
hocam 3wipe yapıp bi eski sürümü flashlasam bile sıkıntı çıkmaz sanırım doğrumudur ?

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
eu beta romdayım ve haftalık güncelleme aldıktan sonra bazen telefonun kafası karışıyor ve temiz kurulum yapmak gerekiyor. Acaba içindeki fotoğraf,video gibi verileri silmeden sadece rom dosyalarına format nasıl atarım?
Merhaba , bende eu beta rom kullanıyorum ,her hafta güncelleme geldiğinde system dalvik ve cache silip romu ve magisk flashladiktan sonra yeniden başlatıyorum böylece temiz kurulum oluyor ve sıkıntı yaşamıyorum sizede tavsiye ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt