Uygulama Sa2ration uygulamasını kullanmayan var mı?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sa2ration uygulamasını kullanmayan faniler var mı acaba? Ya da haberi olmayan.
Bu uygulama ile ips ekranı siyah sahneler dışında amoled ekrandan kaliteli gösterebilirsiniz, note 8 telefonuma kurdum Samsung amoled telefondan daha kaliteli ve renkli gösterdi.

ideal olanı doygunluk bence 1.40 olmalı sonrası çok renkli.

Şuan Redmi Note 10 pro da kullanıyorum bu program açık iken İphone 14 pro max ile yan yana koydum kamera açık şekilde arada inanılmaz bir fark vardı. Note 10 pro sanki 20 yıl sonra çıkacak telefonlar gibi çok renkli ve canlı gösterdi. İnanmayan programı kurup mediamarkt veya vatan da falan kıyaslasın , s23 ultra ve iphone 14 pro max ile. Rootlu telefonlarda çalışır. Play store ve xda linki aşağıda.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48

Bu uygulama ile ips ekranı siyah sahneler dışında amoled ekrandan kaliteli gösterebilirsiniz, note 8 telefonuma kurdum Samsung amoled telefondan daha kaliteli ve renkli gösterdi.

Şuan Redmi Note 10 pro da kullanıyorum bu program açık iken İphone 14 pro max ile yan yana koydum kamera açık şekilde arada inanılmaz bir fark vardı. Note 10 pro sanki 20 yıl sonra çıkacak telefonlar gibi çok renkli ve canlı gösterdi. İnanmayan programı kurup mediamarkt veya vatan da falan kıyaslasın , s23 ultra ve iphone 14 pro max ile. Rootlu telefonlarda çalışır. Play store ve xda linki aşağıda.

Bu uygulamanın root istemeyen bir alternatifi var mı biliyor musunuz?

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
batarya kullanımı açısından bir fark var mı?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
batarya kullanımı açısından bir fark var mı?
Akşam 80% de bırakıyorum sabah 8.30-9.00 da 78-79% a falan düşüyor. Program olmadan kullandım bir gün, herhangi bir fark görmedim. Pil kullanımına bir etkisi yok. Işığı değil rengi açtığı için olsa gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu uygulamanın root istemeyen bir alternatifi var mı biliyor musunuz?
Sanmıyorum ki olsun rgb ayarı yapan yazılımlar var ama onlar bunun kadar etkili değil. En etkili yöntem maalesef bu şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kıyaslama yapacak arkadaşlar her iki telefonun da parlaklığını max yapsın.

Beratyldrm25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Müdür
Konular
0

Kendimi bildim bileli kullandığım program 1.40 ta kullanıyorum ve evdeki veya etraftaki telefonların ekranları cansız geliyor 😂 kendi ekranıma alışınca ama size uyarım LCD IPS ekranda 1.40 sabit AMOLED ekranda 1.20 ayarı kullanın çünkü AMOLED de ekran yanığı oluyor

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendimi bildim bileli kullandığım program 1.40 ta kullanıyorum ve evdeki veya etraftaki telefonların ekranları cansız geliyor 😂 kendi ekranıma alışınca ama size uyarım LCD IPS ekranda 1.40 sabit AMOLED ekranda 1.20 ayarı kullanın çünkü AMOLED de ekran yanığı oluyor
Amoled zaten her türlü yanık yapar. Telefon ısınınca yapıyor o yanığı. Çok ısıtmamak lazım.

koza-han

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kozyy
Cihazım
redmi note 9
Konular
19
Renk doygunluğunu artırmak gözlerinizi çok yorar gözlük falan kullananlara uyarı :D

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Değeri en yükseğe ayarlamak sıkıntı, insan yüzü kızarmış tavuk gibi olur 1.3-1.4 uygun
Değiştirmek isteyenler modülü editleyebilirler. Gerçi o zaman da güncelleme ile değer yine eksi hale dönecek

Üst Alt