Aradaki fark çok fazla. Buradaki ayarlar çocuk oyuncağı. Sa2ration daha başkaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlarda zaten gelişmiş ayarlardan çok daha iyi bir şekilde kendimiz ayarlayabiliyoruz. Modüle gerek yok bence.
Kullanmadım hiç ama gelişmiş ayarlarda kontrast ayarı da varAradaki fark çok fazla. Buradaki ayarlar çocuk oyuncağı. Sa2ration daha başka
Root var mı uygulamanın çalıştığını denemek için en başa çekin ekran siyah beyaz olursa uygulama çalışıyor demektirYükledim ama pek fark göremedim, kaldırdım. Redmi Note 10 Pro
Değeri 1.40 falan yapın tabi root izni verin yoksa hiçbir fark olmazYükledim ama pek fark göremedim, kaldırdım. Redmi Note 10 Pro
Onunla alakası bile yok. Bu doygunluğu arttırıyor. İphone 14 pro ile yan yana koyun sizin telefon daha canlı görünecektir.Kullanmadım hiç ama gelişmiş ayarlarda kontrast ayarı da var
Root var mı uygulamanın çalıştığını denemek için en başa çekin ekran siyah beyaz olursa uygulama çalışıyor demektir
Root var. Uygulamayı etkinleştirince renk değişiyor ama alışkanlık mıdır bilmiyorum sevmedim.Değeri 1.40 falan yapın tabi root izni verin yoksa hiçbir fark olmaz
Onunla alakası bile yok. Bu doygunluğu arttırıyor. İphone 14 pro ile yan yana koyun sizin telefon daha canlı görünecektir.
Valla merak ettim ama POCO F3 kullanıyorum AMOLED telefonlarda kullanmayın yanar yazmışlar o yüzden denemedim yoksa ekranlara çok ilgim var POCO F3'ü de ekran panelinin kalitesinden dolayı almıştım. En kaliteli IPS LCD Xiaomi telefon da Mi 10T Pro var onda denemek lazımOnunla alakası bile yok. Bu doygunluğu arttırıyor. İphone 14 pro ile yan yana koyun sizin telefon daha canlı görünecektir.