Uygulama Sa2ration uygulamasını kullanmayan var mı?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Valla merak ettim ama POCO F3 kullanıyorum AMOLED telefonlarda kullanmayın yanar yazmışlar o yüzden denemedim yoksa ekranlara çok ilgim var POCO F3'ü de ekran panelinin kalitesinden dolayı almıştım. En kaliteli IPS LCD Xiaomi telefon da Mi 10T Pro var onda denemek lazım :)
Benim note 10 pro amoled onda 1 yıldır kullanıyorum hiçbir yanık olmadı. Amoled ekran sıcağı sevmez telefon çok ısınırsa ister program olsun ister olmasın her türlü amoled yanığı olur.

Beratyldrm25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Müdür
Konular
0
Benim note 10 pro amoled onda 1 yıldır kullanıyorum hiçbir yanık olmadı. Amoled ekran sıcağı sevmez telefon çok ısınırsa ister program olsun ister olmasın her türlü amoled yanığı olur.
Bunu kurun magiskten 16 biti seçin ve sa2ration uygulamasından 1.40 ı seçin ve muhteşem ekran canlığının tadını çıkarın

Ekli dosyalar

• xBIT Rendering.zip
    212,1 KB · Görüntüleme: 25

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Neden kimse benim aynı işi uygulamasız yapan, üstüne üstlük cihaz yeniden başladığında eski haline dönmeyen, hem magisk hem de kernelsu destekli OLED2LCD modülümü kullanmıyor gerçekten?

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Neden kimse benim aynı işi uygulamasız yapan, üstüne üstlük cihaz yeniden başladığında eski haline dönmeyen, hem magisk hem de kernelsu destekli OLED2LCD modülümü kullanmıyor gerçekten?
değer otomatik olarak en yüksekte gelip ayarlanabilir olmadığından olabilir mi hocam?
şahsen değerin en sonda olması fazla göz yorucu oluyor ve orjinal renklerden çok uzaklaşıyor

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
değer otomatik olarak en yüksekte gelip ayarlanabilir olmadığından olabilir mi hocam?
şahsen değerin en sonda olması fazla göz yorucu oluyor ve orjinal renklerden çok uzaklaşıyor
Aynen 1.4 en ideal olan değer bence o değerde olsa daha iyi

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Magisk modülünü açıp ayarlayabilirsiniz yüklemeden. Yükledikten sonra da data/adb klasöründen ayarlayabilirsiniz

Caner_Karaca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner Karaca
Cihazım
Poco F3
Konular
5
Yaz bitsin o zaman kesinlikle deneyeceğim

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Yoğun istek üzerine modülün artık 2.0x ile birlikte yeni 1.5x yani daha yumuşak hali de artık mevcut.
v1.3.1'den itibaren her ikisinden istediğinizi indirip kurabilirsiniz. Her ikisinin de otomatik güncelleme özelliği ve kernelsu desteği mevcut.

bu konudaki uygulama açık kaynak kodlu olduğu için kontrol edebiliyoruz. ama her gördüğünüz root yetkisi isteyen uygulamayı kurmayın. mümkün olduğunda açıp kodlarını inceleyebileceğiniz, dosyalarındaki kodları chatgpt'ye yapoştırarak bile ne işe yaradığını öğrenebildiğiniz magisk ve kernelsu modüllerine yönelin.

işte indirme linki:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
1 den yukarı çıkınca mavi ile yeşil tonumsu şeyler çıkıyor kontrol panelinde falan

Üst Alt