- Adım
- Berke
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Meslek
- Grafiker
- Yaş
- 25
- Konum
- İstanbul
- Katılım
- 1 Ocak 2020
- Konular
- 4
- Mesajlar
- 41
- Tepkime puanı
- 16
- Puanları
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #11
Kocara hocam teşekkürler alırken yorumlarınızdan ötürü stock romda kaldım Google sevmediğim için dün akşam Taiwan rom kurdum ve o şekil de kullanıyorum. Cihaz ilk kurulum aşamasında hafiften ısındı 36-37c arasında ama sonra telefon şarjı komple ilk bitirip sonra kapatıp 100 e şarj ettim. Stock rom olarak daha iyi olacağını düşünüyorum zira eskisi gibi geliştiriciler artık o kadar sağlam ve detaylı custom rom yapmıyorlar hep bir hata ve sorun oluyor. Batarya iyi gitse akıcılık olmuyor, akıcılık olsa batarya olmuyor o yüzden stock ikisinide karşılıyor debloat yapıp ADB ile stock kullanmak daha mantıklı geliyor. Teşekkürler değerli yorumlarınız için.Ben aynı cihazın Prosunu kullanıyorum ve cihazımda global rom yüklü. Belki size miui arama ve mesajlaşma uygulamaları yüzünden Taiwan yada Eu rom kur diyenler olacaktır ama benim tavsiyem global rom kullanmanız yönünde. Ben 13 Pronun batarya performansından ziyadesiyle memnunum. Tahmin ediyorum düz 13 ün batarya performansı da tatmin edicidir ( ki sosyal medyada hayli olumlu yorumlar var ). Zaten cihazınız HyperOs güncellemesini ilk alacak cihazlardan. Güncellemenin gelmesini beklemek ve ondan sonra karar vermek daha mantıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim Mi 14 almayı düşünüyordum lakin gen 3 hakkın da henüz tam herşey belirsiz ısınma muhabbetinden dolayı 888 ve gen 1 gibi olur mu acaba diye oturmuş olan gen 2 almak daha mantıklı geldi bundan ötürü bi de.Hayırlı olsun cihazınız, rom olarak bir şey önermem doğru olmaz çünkü o cihaza sahip değilim. Ben 13 ultra modelini kullanıyorum, Eu custom rom yüklü. Cihaz ana konusundan daha fazla destek alabilirsiniz. Eu romlar genelde daha az uygulama ile geliyor, o yüzden batarya performansı daha iyi olabiliyor.
Xiaomi 13
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S23 17 bandında sattım mi 13 15 e aldım dün. Ve evet yurt disiydi ve cihaz kompakt güzeldi ama çok küçüktü ve kamera olarak tatmin etmiyordu parmak izi sensörünun kalitesizligi ve hantalligi ek olarak premium hissiyat vermiyordu sanki düşük orta segment telefon gibiydi kasa yapısı. Samsung ui 6.0 aşırı sorunluydu batarya olsun akıcılık ve optimizasyon olsun illallah ettirdi cidden. Bir de küçük oluşu biraz rahatsız etmeye başladı 25w şarj ve 3900 batarya tatmin etmedi ama onun dışında güzeldi. İkisini kiyaslicak olursam mi 13 elde duruş hissiyat kasa daha çok ozellestirebilme custom rom root hızlı şarj batarya ekran kasa oranı ve boyut olarak çok daha iyi ve daha premium bir hava veriyor kullanması zevkli. Samsung da tek beğendim bildirimler şeffaf ve dynamic island gibi bildirimler gelmesi tek aradığım o şuanHayırlı olsun Hocam. s23 ü kaça sattınız yurtdışımı.Xiaomi 13ü kaça aldınız.Xiaomi 13ü deneyimleme fırsatım olmamıştı.Bide her ikisini kullanan birisi olarak,yorumlarınızı bekliyoruz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan için tam bişey diyemem çünkü cihaz daha oturmadı bataryası sistemi ama şuan için herhangi bir sorun ısınma vs görmedim. S23 daha küçük olduğu için buna nazaran ekran kasa boyutundan ötürü ısınmayı daha az hissederiz çünkü işi yayılımı büyük alana yayıldığı için s23 den bı tık daha serin çalışır cihazhayırlı olsun hocam cihazınız kaça aldınız 12/256 modelini bende düşünüyorum dirençsiz mi aldınız cihazı normal kullanımda ısınma vs yapıyor mu s23 e göre birde
Son düzenleme: