Soru S23'den Mi 13 Geçmeye Değer mi ?

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, Samsung One Ui 6.0 ile telefonu çöpe cevirdi adeta ve 5.1'e geri donusler de kapatildi. Buna nazaran cihaz hic akici degil animasyonlar hatali, 120 hz gibi hissettirmiyor, kamera odak sorunu mevcut, batarya tatmin etmiyor ve en onemlisi hizli sarj yok ve root atamiyorum (Knox sayacindan oturu server kayit yapilmiyor yoksa) Mi 13 kasa tasarim, hizli sarj, ekran boyut, root atip ozellestirebilme, 4500 mah batarya kapasitesi ve daha cok performans odakli cihaz oldugu icin s23 yurt disi satip ustune 2k cebime para kaliyor yd sifir mi 13 alirsam. Sizce gecmeye deger mi ? S23 ile Mobile Legendste orta grafik ve 90 hz de max 35-36c goruyorum. Sizce Mi 13 ile bu degeri alir miyim sicaklik olarak ? Bazi kisiler 40-42c cok isiniyor cihaz diyor kafam karisti.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Kullanım amacınızı belirleyip ona göre geçiş yapmanız daha mantıklı. Rom atıp sonuna kadar kurcalarım, kişiselleştirme yaparım vs diyorsanız değişebilirsiniz. Çok ciddi ısınma sorunları yaşayacağınızı da sanmıyorum, bu cihaz içinde 8 gen 2 ve soğutma sistemi var.

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanım amacınızı belirleyip ona göre geçiş yapmanız daha mantıklı. Rom atıp sonuna kadar kurcalarım, kişiselleştirme yaparım vs diyorsanız değişebilirsiniz. Çok ciddi ısınma sorunları yaşayacağınızı da sanmıyorum, bu cihaz içinde 8 gen 2 ve soğutma sistemi var.
Yani hocam daha cok pil performans odakli tasarim ve boyut odakli birde surekli telefon acik bende ve isimden oturu o yuzden hizli sarj da cok lazim oluyor ek olarak fotograf cekmeyide seviyorum lakin zaten raw uzerinden ayarlamalar yapip oyle paylasiyorum mesela ham sekilde paylasmiyorum. Peki sizce nasil olur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden peki hocam

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Yani hocam daha cok pil performans odakli tasarim ve boyut odakli birde surekli telefon acik bende ve isimden oturu o yuzden hizli sarj da cok lazim oluyor ek olarak fotograf cekmeyide seviyorum lakin zaten raw uzerinden ayarlamalar yapip oyle paylasiyorum mesela ham sekilde paylasmiyorum. Peki sizce nasil olur ?
Ben 13 derim yine. Bana göre kamera olarak da bir tık önde.

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Hocam bugün aldım çok sukur. Lakin rom olarak hangi romu yuklemeliyim ? Batarya için ne önerirsiniz teşekkür ederim.
Hayırlı olsun cihazınız, rom olarak bir şey önermem doğru olmaz çünkü o cihaza sahip değilim. Ben 13 ultra modelini kullanıyorum, Eu custom rom yüklü. Cihaz ana konusundan daha fazla destek alabilirsiniz. Eu romlar genelde daha az uygulama ile geliyor, o yüzden batarya performansı daha iyi olabiliyor.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam bugün aldım çok sukur. Lakin rom olarak hangi romu yuklemeliyim ? Batarya için ne önerirsiniz teşekkür ederim.
Ben aynı cihazın Prosunu kullanıyorum ve cihazımda global rom yüklü. Belki size miui arama ve mesajlaşma uygulamaları yüzünden Taiwan yada Eu rom kur diyenler olacaktır ama benim tavsiyem global rom kullanmanız yönünde. Ben 13 Pronun batarya performansından ziyadesiyle memnunum. Tahmin ediyorum düz 13 ün batarya performansı da tatmin edicidir ( ki sosyal medyada hayli olumlu yorumlar var ). Zaten cihazınız HyperOs güncellemesini ilk alacak cihazlardan. Güncellemenin gelmesini beklemek ve ondan sonra karar vermek daha mantıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hayırlı olsun Hocam. s23 ü kaça sattınız yurtdışımı.Xiaomi 13ü kaça aldınız.Xiaomi 13ü deneyimleme fırsatım olmamıştı.Bide her ikisini kullanan birisi olarak,yorumlarınızı bekliyoruz

f2propoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
hayırlı olsun hocam cihazınız kaça aldınız 12/256 modelini bende düşünüyorum dirençsiz mi aldınız cihazı normal kullanımda ısınma vs yapıyor mu s23 e göre birde

Üst Alt