- Adım
- emrah
- Cihazım
- Xiaomi 13 ultra
- Meslek
- Polis
- Konular
- 1
hocam mi 13 ultra daha resmi yollarla türkiyeye gelmiş değil dolayısıyla aksesuarda evet biraz sıkıntı ancak ben bile n11 de kılıfını buldum satın aldım. çok güzel bir kılıf. lens koruyucu da aldım. 3 tane aldım lens koruyucu isteyen olursa gönderebilirim özelden ulaşın.Hocam şimdi şöyle m50 ve lens kiti mevcut bir cihazı var kardeşim dış çekim ve düğün fotoğrafçılığı yapıyor. Ona yeterli geliyor. Bu cihaz dışında yanında makina taşımak istemediği zaman kullanabileceği bir cihaz istiyor. Bu şu demek değil düğün vs fotoğraflarını onla çekicek. Hayır göz alışkanlığından dolayı farklı gelmesin istiyor. Onun dışında verilen meblağ büyük olunca etinden sütünden sonuna kadar yararlanmak istiyor insan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende bunu düşünüyorum hocam s23 ultra yı deneyimleme fırsatımız oldu fakat 13 ultra da öyle bir şansımız olmadı. Telefonu kullanıcak olan kişi kardeşim. Ben biraz xiaomi fanboyuyum uzun zamandır kullandığım cihazda mi9t olunca arayüzü vs Samsung dan daha iyi geliyor. Elzem olan konular ise 90 watt hızlı şarj harman kardon 65 milyar renk fakat aksesuar konusunda kılıf ekran koruyucu bulmak konusunda da malum 13 için seçenek yok nerdeyse mantıklı elle tutulur şekilde zihinsel olarak rahatlatıcı bir çıkış yolu bulamadık kendimizce