L lordrape Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım mehmet Cihazım mi 4 not pro Yaş 36 Konum bolu Katılım 30 Ağustos 2015 Konular 3 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 3 16 Eylül 2015 #1 mi not pro kullanan arkadaslarımız varmı ??
T Tolgagokmen Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Tlggkmn Cihazım Mi note pro Yaş 33 Konum Ankara Katılım 22 Şubat 2016 Konular 0 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Şubat 2016 #21 Hocam bu konulara biraz yabanciyim hangi romu indirmeliyim Turkce icin.link verebilir misiniz Oyla: Oyla 0 Downvote
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 24 Şubat 2016 #22 Şu link sizi en son haftalık güncelleme linklerine ulaştıracaktır. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
Şu link sizi en son haftalık güncelleme linklerine ulaştıracaktır. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
T Tolgagokmen Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Tlggkmn Cihazım Mi note pro Yaş 33 Konum Ankara Katılım 22 Şubat 2016 Konular 0 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Şubat 2016 #23 chatin_62' Alıntı: Şu link sizi en son haftalık güncelleme linklerine ulaştıracaktır. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim hocam problem yasarsam yine size dansirim Oyla: Oyla 0 Downvote
chatin_62' Alıntı: Şu link sizi en son haftalık güncelleme linklerine ulaştıracaktır. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim hocam problem yasarsam yine size dansirim