Lütfen şu andaki versiyonunuzu yazabilir misiniz?Merhaba bendede not pro var telefon turkceydi guncelledim ingilizce oldu yardimci our musunuz be yapmam gerekiyor
Miui 7.1.5.0 stableLütfen şu andaki versiyonunuzu yazabilir misiniz?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi Note Pro 'nun Global versiyonu yok. Sadece Çin versiyonları var. Bu yüzden Türkçe istiyorsanız xiaomi.eu sitesinden haftalık download konusundan telefonunuza uygun olan romu indirip kurmanız gerekiyor.Miui 7.1.5.0 stable
Normal şartlarda xiaomi.eu romlarında bootloader kilidi bulunmuyor.arkadaşlar selam alakası yok konuyla ama şunu öğrenmek istiyordum bende.. note pro için yaklaşık 1 aydan fazladır güncelleme gelmiyordu xiaomi.eu da geliştirici sürüm kullanıyorum bende. bugün baktığımda bu rom gelmiş görünüyor. fakat yükleyip yüklememe arasındayım çünkü xiaomi cihazlarına bir kilit bırakıyordu koruma kilidi burda bu sitedeki rom etkileniyor mu? birde kendi sitesinden uğraşıp o kilidi açmak için saçma sapan 20 gün beklemek istemiyorum.!
Hocam kilit yok şuan için romda bir sikintiyada rastlamadimarkadaşlar selam alakası yok konuyla ama şunu öğrenmek istiyordum bende.. note pro için yaklaşık 1 aydan fazladır güncelleme gelmiyordu xiaomi.eu da geliştirici sürüm kullanıyorum bende. bugün baktığımda bu rom gelmiş görünüyor. fakat yükleyip yüklememe arasındayım çünkü xiaomi cihazlarına bir kilit bırakıyordu koruma kilidi burda bu sitedeki rom etkileniyor mu? birde kendi sitesinden uğraşıp o kilidi açmak için saçma sapan 20 gün beklemek istemiyorum.!
Hocam bana artmış geldi gerçi 2-3 gundur telefon trafiğim fazla tam test edemedimcasshern teşekkürler hocam yanıtınız için. batarya süresi umarım artmıştır romda =)