Rom Ruby MIUI 14 EU Rom deneyimim

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
bugün cihazı kullanmaya başladığım günden berri en uzun ekran süremi 9 saat 4 dakika ile aldım. Aktif kullandığım 0.3 endonezya,arka plan kapalı.

Halilztrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
SADECE DENEYİMLER TAVSİYE İÇERMEMEKTEDİR KİŞİSEL OLARAK ÖNERMEDİĞİM BİR ROM
Romu ilk yüklediğinizde sizi Türkçe'ye çevrilmiş klasik MIUI 14 kurulum ekranı karşılıyor. Telefonun bildirim paneline bakınca Hyperos havası katıyor doğrusu ben ilk başta gördüğümde Hyperos yüklediğimi sanmıştım.

MIUI 14 EU Rom gereksiz bütün uygulamalardan arındırılmış şekilde kullanıma sunulmuş ve cihaz ciddi anlamda fazladan akıcılık kazanmış.

Redmi Note 12 Pro 5G/Plus cihazlarda İşlemciye uzun süre yük bindikten sonra ciddi anlamda cihaz çok ısınıyor,bu sorun EU romda daha stabilize durumda. Normalde 40 a kadar yükselen cihaz sıcaklığım şuan gerçekten çok daha azaldı.

Oyun deneyimleri açısından diğer Romlardan bir farkı yok sadece arka plan işlemleri daha kısıtlı olduğundan dolayı bir tık daha akıcı oyun deneyimi sunabilmekte.

Son olarak şarj konusunda ise ilk yüklediğim gün ekran sürem 6 saat civarıydı ve Romu hemen değiştirmeyi düşündüm fakat şuan çok daha iyi durumda. Eğer işlemciye fazla yük bindirmezseniz tam dolumluk bir şarj sizi 1.5 Gün kadar taşıyabilecek düzeyde.
Hocam eu rom kullanırken yazılımsal IMEI kaydı oluyor mu

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar en uzun ekran süresini 12 saat olarak MIUI 14 çin rom ile yeniledim.

Üst Alt