- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Note 12 Pro 5g
- Konular
- 2
21-20240101-UNOFFICIAL-ruby bu hocam21 kaç?
21-20240101-UNOFFICIAL-ruby bu hocam21 kaç?
Evet şuan hyperos endo kullanıyorum hiç bir fark yok.MIUI 14 Endonezya denediniz mi hocam
MIUI 14 Endonezya ve MIUI 14 eu oyun için hangisi daha iyi hyperos Endonezya bende biraz takılıyordu bide MIUI 14 e göre daha fazla ısınıyorEvet şuan hyperos endo kullanıyorum hiç bir fark yok.
Patreondan ücretli olarak alacağınız eu rom Çok iyi fakat böyle piyasada gezen ücretsiz eu romlardan kaçının. Oyun için Endonezya en iyisi.MIUI 14 Endonezya ve MIUI 14 eu oyun için hangisi daha iyi hyperos Endonezya bende biraz takılıyordu bide MIUI 14 e göre daha fazla ısınıyor
Birde MIUI 14 Endonezya son kullanıyorum bl açık olduğu için hyperos gelmez zaten şöyle bir söylenti var telefon hyperos güncellemesini görür yükler ama kurmaz öyle bir olay var mıPatreondan ücretli olarak alacağınız eu rom Çok iyi fakat böyle piyasada gezen ücretsiz eu romlardan kaçının. Oyun için Endonezya en iyisi.
Direkt gelmez Hyperos. Manuel olarak kurmak gerekir.Birde MIUI 14 Endonezya son kullanıyorum bl açık olduğu için hyperos gelmez zaten şöyle bir söylenti var telefon hyperos güncellemesini görür yükler ama kurmaz öyle bir olay var mı
Gelir ama kuramazsınız. Bununla ilgili ihtilaf var, kimileri geldi ama kuramıyorum diyor, kimileri gelmedi diyor. Sanırım durum şu, güncelleme geliyor ama kurmaya izin vermiyor ve bu durum cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor, her cihazda durum aynı değil.Birde MIUI 14 Endonezya son kullanıyorum bl açık olduğu için hyperos gelmez zaten şöyle bir söylenti var telefon hyperos güncellemesini görür yükler ama kurmaz öyle bir olay var mı
Yani cihaz yüklüyor ama kurmuyor geri nasıl silebilirimGelir ama kuramazsınız. Bununla ilgili ihtilaf var, kimileri geldi ama kuramıyorum diyor, kimileri gelmedi diyor. Sanırım durum şu, güncelleme geliyor ama kurmaya izin vermiyor ve bu durum cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor, her cihazda durum aynı değil.
Hafızada yer kaplasin istemiyorumYani cihaz yüklüyor ama kurmuyor geri nasıl silebilirim
downloaded rom klasörü gibi bi klasör vardı varsa orda vardır yoksa zaten sistem kendi otomatik siliyor diye biliyorumYani cihaz yüklüyor ama kurmuyor geri nasıl silebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hafızada yer kaplasin istemiyorum