Rom Ruby MIUI 14 EU Rom deneyimim

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
SADECE DENEYİMLER TAVSİYE İÇERMEMEKTEDİR KİŞİSEL OLARAK ÖNERMEDİĞİM BİR ROM
Romu ilk yüklediğinizde sizi Türkçe'ye çevrilmiş klasik MIUI 14 kurulum ekranı karşılıyor. Telefonun bildirim paneline bakınca Hyperos havası katıyor doğrusu ben ilk başta gördüğümde Hyperos yüklediğimi sanmıştım.

MIUI 14 EU Rom gereksiz bütün uygulamalardan arındırılmış şekilde kullanıma sunulmuş ve cihaz ciddi anlamda fazladan akıcılık kazanmış.

Redmi Note 12 Pro 5G/Plus cihazlarda İşlemciye uzun süre yük bindikten sonra ciddi anlamda cihaz çok ısınıyor,bu sorun EU romda daha stabilize durumda. Normalde 40 a kadar yükselen cihaz sıcaklığım şuan gerçekten çok daha azaldı.

Oyun deneyimleri açısından diğer Romlardan bir farkı yok sadece arka plan işlemleri daha kısıtlı olduğundan dolayı bir tık daha akıcı oyun deneyimi sunabilmekte.

Son olarak şarj konusunda ise ilk yüklediğim gün ekran sürem 6 saat civarıydı ve Romu hemen değiştirmeyi düşündüm fakat şuan çok daha iyi durumda. Eğer işlemciye fazla yük bindirmezseniz tam dolumluk bir şarj sizi 1.5 Gün kadar taşıyabilecek düzeyde.

Son düzenleme:

bayconqueror

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi Note 9 P
Konular
1
Dün Redmi Note 12 Pro 5G cihaz aldım. Bu cihaza uygun Eu Rom dosyasını bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz ?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Dün Redmi Note 12 Pro 5G cihaz aldım. Bu cihaza uygun Eu Rom dosyasını bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz ?

bayconqueror

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi Note 9 P
Konular
1
Hocam bu alıntıdaki gibi Rom yükleme işlemini yapsam IMEI gider mi giderse sonrasında IMEI attırma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Son olarak cihaz kapanıp açılmama gibi durum olabilir mi acaba

levhilevi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
levi
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
evolotion x romunu tek geçerim. xiaomi.eu romlar batarya performansı açısından sıkıntılı. arrow romlar ise sıkıcı..

levhilevi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
levi
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Ekran süreniz ne kadar hocam o romla
hocam batarya sağlığım yüzde 75 ve şarj döngüm 1098 bunu göz önünde bulundurursak, net olarak günde 4 - 5 saat arası ekran süresi alıyorum. günü çıkarıyor.

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
arkadaşlar ruby ciha için forumdaki romlar bir geliştirici tarafından derlenmiş romlar resmi eu rom değil.Bu romda dahil olmak üzere bu romları yüklemenizi öner miyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam batarya sağlığım yüzde 75 ve şarj döngüm 1098 bunu göz önünde bulundurursak, net olarak günde 4 - 5 saat arası ekran süresi alıyorum. günü çıkarıyor.
katılıyorum. bu romda ısınma sorunuda oldukça azalıyor.

Nightkiller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
2
Los21 kullanıyorum şuan oldukça memnun gibiyim ama çok arada ekran yarım saniyelik git gel yapıyor

Üst Alt