Rtx 2060/Ryzen 5 2600/B450M/16GB/500GB [E-Spor Kasa] + Hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Kullanıcı forum kurallarımıza uygunsuz davranışta ısrar nedeni ile cezai yaptırıma uğramıştır.
Sistem Özellikleri

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060 6'GB GDDR'6 (12.02.2023 tarihine kadar garantisi devam etmekte kutusu mevcut -fatura kayıp)

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.

Anakart: MSI B450M Pro- M.2 Max.

RAM: G.Skill + Adata XPG 2x8 16'GB 3200'MHz DDR'4 Single kit RAM.

M.2'SSD: Kingston 240'GB M.2'SSD

SATA SSD: SanDisk 240'GB SSD Plus.

Kasanın içindeki RGB fanlar: Rampage ARGB LED'li 3'adet fan.

Kasa ve güç kaynağı: FSP CMT12a kasa + Zalman ZM700-LX 700'W 80+ Plus güç kaynağı.

hediye olarak: Ubisoft hesabımı vereceğim = içindeki oyunlar ilanda mevcuttur =

Kasa: 09-01-2020 tarihinde inventus bilgisayardan alınma (faturası mevcut)

Birebir aynı sistem işlemci Intel i3 12100F olan Bilgisayar'da var elimde [SIFIR KAPALI KUTU] Profilim'e tıklayıp bakabilirsiniz

Sahibinden.com Link: RTX 2060/RYZEN 5 2600/B450M/16GB/500GB [E-SPOR KASA] + HEDİYE - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1056584922

Fiyata dahil olmayanlar.

Monitör: AOC C24G1 24'inc 1'ms Full HD Curved 144'Hz FreeSync + G-Sync oyuncu monitörü (30.09.2023 tarihine kadar garantili Vatan Bilgisayar'dan alınma kutusu mevcut -fatura kayıp)

Klavye: MSI Vigor GK30 combo RGB klavye (21.02.2022 tarihinde alındı kutu fatura mevcut 2 yıl garantili)

Mouse: Logitech G 102 Lightsync RGB (25.07.2022 tarihinde alındı kutu fatura mevcut 2 yıl garantili)

Kulaklık: Gamepower Ranger 7.1 Surround RGB oyuncu kulaklığı (09.11.2021 tarihinde alındı kutu fatura mevcut 2 yıl garantili)

[ İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS 10 PRO 64'BİT ORJİNAL LİSANSLI ]

Diğer ilanlarıma bakmayı unutmayın

Ekli dosyalar

• UBİSOFT HESABIM.png
    UBİSOFT HESABIM.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 30
Moderatör tarafında düzenlendi:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Muhammed6034 Öncelikle hayırlı satışlar. Hocam daha önceki satış konunuzda da bir uyarıda bulunmuştum sizlere, konu başlıklarının tamamı büyük harfler ile yazılamaz. Normalde tekrar ettiğiniz için uyarı puanı verilecek bir durum ancak bir kez daha istisna edip konu başlığınızı düzenlemenizi istiyorum, iyi forumlar dilerim.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Muhammed6034 Öncelikle hayırlı satışlar. Hocam daha önceki satış konunuzda da bir uyarıda bulunmuştum sizlere, konu başlıklarının tamamı büyük harfler ile yazılamaz. Normalde tekrar ettiğiniz için uyarı puanı verilecek bir durum ancak bir kez daha istisna edip konu başlığınızı düzenlemenizi istiyorum, iyi forumlar dilerim.
Eyw şimdi hallediyorum + Technopatta bile büyük başlık sorun olmazken burda olması şaşırttı beni.

Mertt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MERT
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Fiyat nedir sahibinden linkine tıkladığınızda fiyat goremiyorum

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Eyw şimdi hallediyorum + Technopatta bile büyük başlık sorun olmazken burda olması şaşırttı beni.
Burası Technopat olsaydı bu yazdığınız imla hatalı mesaj yüzünden ban yemiştiniz, verdiğiniz fiyat yüzünden gelecek olan gülme emojileri de çabası :)

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Burası Technopat olsaydı bu yazdığınız imla hatalı mesaj yüzünden ban yemiştiniz, verdiğiniz fiyat yüzünden gelecek olan gülme emojileri de çabası :)
Başlıklarım büyük aynı konu oradada var ? Hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat nedir sahibinden linkine tıkladığınızda fiyat goremiyorum
12750'tl hocam fiyat linki güncelledim tekrar bakabilirmisiniz hocam

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Her forumun kuralları ayrı, Technopat forumunda bir imla yanlışı dahi yapsanız hesabınıza erişim birkaç gün kısıtlanıyor. Acil cevap almanız gereken bir konuda konunuza cevaplar gelse dahi yorum yapamıyorsunuz. En ufak imla hatasında da kurallar ciddi. En garibide dalgınlığınız neticesinde imla hatası yapan bir kullanıcının mesajını alıntılarsanız gene ceza yiyorsunuz. Burada sadece başlıkların ve mesaj içeriklerinin büyük, renkli ve italik olmaması isteniyor. Kurallar neticesinde ilk uyarıdan sonra tekrarının yapılması neticesinde uyarı almanız gerekirken uyarıda vermedim. Kolay kolay kimseyede vermiyorum şahsen kendi adıma konuşmam gerekir ise.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Her forumun kuralları ayrı, Technopat forumunda bir imla yanlışı dahi yapsanız hesabınıza erişim birkaç gün kısıtlanıyor. Acil cevap almanız gereken bir konuda konunuza cevaplar gelse dahi yorum yapamıyorsunuz. En ufak imla hatasında da kurallar ciddi. En garibide dalgınlığınız neticesinde imla hatası yapan bir kullanıcının mesajını alıntılarsanız gene ceza yiyorsunuz. Burada sadece başlıkların ve mesaj içeriklerinin büyük, renkli ve italik olmaması isteniyor. Kurallar neticesinde ilk uyarıdan sonra tekrarının yapılması neticesinde uyarı almanız gerekirken uyarıda vermedim. Kolay kolay kimseyede vermiyorum şahsen kendi adıma konuşmam gerekir ise.
Technopatta'da büyük başlık vardı aynı ilan kimse birşey yapmadı? 2014'den beridir üyeyim oraya + forumda madem renkli yazı seçeneği var niye tam anlamı ile kullanamıyoruz?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Technopatta'da büyük başlık vardı aynı ilan kimse birşey yapmadı? 2014'den beridir üyeyim oraya + forumda madem renkli yazı seçeneği var niye tam anlamı ile kullanamıyoruz?
Hocam beğenmiyorsanız oradan devam edebilirsiniz, zorla kimseyi tutan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt