Rtx 2060/Ryzen 5 2600/B450M/16GB/500GB [E-Spor Kasa] + Hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Tekraren dediğim gibi, kurallar bu şekilde ve her üye uymak zorunda. Kurallarla ilgili bir düşünceniz veya talebiniz var ise konu açıp bunları belirtmeniz çok daha iyi olur sonuç itibariyle bizlerin görevi kurallar dahilinde forum düzenini uygulamak o nedenle niye bu kurallar konulmuş gibi bir sorunun iletileceği mercide biz değiliz, Konu tartışmaya dönüşmesin lütfen. İyi satışlar.

Son düzenleme:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Tekraren dediğim gibi, kurallar bu şekilde ve her üye uymak zorunda. Kurallarla ilgili bir düşünceniz veya talebiniz var ise konu açıp bunları belirtmeniz çok daha iyi olur sonuç itibariyle bizlerin görevi kurallar dahilinde forum düzenini uygulamak o nedenle niye bu kurallar konulmuş gibi bir sorunun iletileceği mercide biz değiliz, Konu tartışmaya dönüşmesin lütfen. İyi satışlar.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum kurallarımız oldukça açıktır... Daha önce de kurallarımıza uymanız konusunda uyarılmıştınız. Farklı bir forumda yapılan uygulamalar ve forum kuralları elbette farklı olabilir ve her forumun kendi kuralları vardır. Arkadaşlarımız iyi niyetli bir şekilde size forum kurallarımızı hatırlatmışlar ve hatayı tekrar etmemenizi rica emişler ancak siz hatanızı düzeltmek ve tekrar etmemek yerine tartışmayı tercih etmişsiniz.

Hesabınıza bir haftalık hak mahrumiyeti uyguluyor ve konunuzu içerisinde yer alan ilgisiz mesajlar nedeniyle kaldırıyorum. Bu süre içerisinde forum kurallarımız ı dikkatlice okumanızı ve cezanız tamamlandıktan sonra kurallarımıza uymanızı temenni ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt