Yardım Rr remix mi 6 gapps

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rr remix son sürüm
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 6 telefonuma rr remix resmi sitesinden romu indirip kurdum ancak ne yaptıysam gapps yükleyemedim.orangefox dahil tüm twrp sürümlerini denedim hep aynı hatayı aldım. Gapps lari arm64 pie versiyonlarından indirdim. Flashlama kısmında bu gapps android 9 içindir sizin romunuz 8.1 dir uygun gapps ı indirin uyarısı aldım. Fakat rom 64 bit pie.yinede dediğini yapıp arm 64 8.1 gapps indirdim. Bu seferde sizin rom arm yani 32 bit uyarısı aldım ve arm 8.1 gapps indirdim ve flashladim. Bu sefer flashladi ancak sistemi başlatınca Google uygulamaları yoktu. Defalarca denedim ancak Roma gapps yükleyemedim. Konu ile ilgili bilgisi olan yada aynı hatayı alıp çözüm bulan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mi 6 telefonuma rr remix resmi sitesinden romu indirip kurdum ancak ne yaptıysam gapps yükleyemedim.orangefox dahil tüm twrp sürümlerini denedim hep aynı hatayı aldım. Gapps lari arm64 pie versiyonlarından indirdim. Flashlama kısmında bu gapps android 9 içindir sizin romunuz 8.1 dir uygun gapps ı indirin uyarısı aldım. Fakat rom 64 bit pie.yinede dediğini yapıp arm 64 8.1 gapps indirdim. Bu seferde sizin rom arm yani 32 bit uyarısı aldım ve arm 8.1 gapps indirdim ve flashladim. Bu sefer flashladi ancak sistemi başlatınca Google uygulamaları yoktu. Defalarca denedim ancak Roma gapps yükleyemedim. Konu ile ilgili bilgisi olan yada aynı hatayı alıp çözüm bulan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Firmware yüklediniz mi hocam? Ayrıca kaynak sitenizde bu durumu yaşayan kullanıcıların yorumu var mı?

Oyla:

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmware yüklediniz mi hocam? Ayrıca kaynak sitenizde bu durumu yaşayan kullanıcıların yorumu var mı?
MIUI firmware yükledim. Kaynak sitem xda.konuyla alakalı herhangi bir yorum bulamadım. Ayrıca ne resmi rr remix sitesinde nede xda da firmware verilmemiş. Bende MIUI firmware yükledim.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Burdaki Firmware ile dener misin?

Oyla:

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız romda sorun olabilir facepalm~~
buradan en son sürüm ve oreo olan sürümlerini indirdim. Oreo da sorun olmadı ama beğenmedim. Son sürüm çok güzel olmuş ama gapps yukleyemedim

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
buradan en son sürüm ve oreo olan sürümlerini indirdim. Oreo da sorun olmadı ama beğenmedim. Son sürüm çok güzel olmuş ama gapps yukleyemedim
Bunun pico olanı indirdiniz sanırım, tam olarak nasıl yüklediğiniz en baştan detaylı anlatmanızı rica edebilir miyim

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt