Yardım Rr remix mi 6 gapps

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rr remix son sürüm
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 6 telefonuma rr remix resmi sitesinden romu indirip kurdum ancak ne yaptıysam gapps yükleyemedim.orangefox dahil tüm twrp sürümlerini denedim hep aynı hatayı aldım. Gapps lari arm64 pie versiyonlarından indirdim. Flashlama kısmında bu gapps android 9 içindir sizin romunuz 8.1 dir uygun gapps ı indirin uyarısı aldım. Fakat rom 64 bit pie.yinede dediğini yapıp arm 64 8.1 gapps indirdim. Bu seferde sizin rom arm yani 32 bit uyarısı aldım ve arm 8.1 gapps indirdim ve flashladim. Bu sefer flashladi ancak sistemi başlatınca Google uygulamaları yoktu. Defalarca denedim ancak Roma gapps yükleyemedim. Konu ile ilgili bilgisi olan yada aynı hatayı alıp çözüm bulan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
Bunun pico olanı indirdiniz sanırım, tam olarak nasıl yüklediğiniz en baştan detaylı anlatmanızı rica edebilir miyim

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Önce veriyi biçimlendirdim. 4 wipe ardından sirayla firmware rom ve gapps yükledim daha doğrusu gapps yükleyemedim. Ayrıca pico Nano micro stok full hepsini denedim aynı hatalari aldım.arm olanları twrp flashladi ama romda çıkmadı arm 64 leri flaslamadi.anlamadigim noktada şu ki twrp benim cihazı neden 8.1 görüyor.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Önce veriyi biçimlendirdim. 4 wipe ardından sirayla firmware rom ve gapps yükledim daha doğrusu gapps yükleyemedim. Ayrıca pico Nano micro stok full hepsini denedim aynı hatalari aldım.arm olanları twrp flashladi ama romda çıkmadı arm 64 leri flaslamadi.anlamadigim noktada şu ki twrp benim cihazı neden 8.1 görüyor.
Valla bende bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum şu an...TWRP modlu olan varsa, denediniz mi

Oyla:

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
Valla bende bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum şu an...TWRP modlu olan varsa, denediniz mi

Çok alternatif bulamadım resmi site haricinde. Teşekkürler ilginiz için

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok alternatif bulamadım resmi site haricinde. Teşekkürler ilginiz için
Bir de şöyle deneyiniz isterseniz....4 wipe yaptıktan sonra, rr ve magisk yükleyin, reboot edin....TB den google hizmetlerini ve GP i geri yükleyin...olmadı...twrp ye tekrar girip, gapps i fleşlemeyi deneyin...en azından ben olsam, böyle yapardım

Oyla:
Üst Alt