Hocam bunları nasıl yapabiliriz açıklar mısınız rica etsem sirasi ileMagiskden youtube vanced kurup premium ve amoled black youtubenin keyfini sürebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca (komşudan izin alıp) wifisini kırabilirsiniz
Gcam kullanabilirsiniz
Görünüm olarak istediğiniz her şeyi (neredeyse) değiştirebilirsiniz
3d thouch açabilirsiniz (sadece ils lcd ekranlar için)
Twrp var ise kernel kurup cpu ve gpu yu coşturabilirsiniz
Daha çok şey var denediklerim bunlar
Hocam global romu da çin yaptığı için pek farkedeciğini sanmıyorum ama stable romdasınızSAĞOL hocam bu arada rom un global mı Çin mi olduğunu nasıl anlatabilirim işletim sisteminde global kararlı miui 11.0.1 yazıyor ama emin olamadım.
Hocam ilk önce telefonunuzda magisk olması gerek magisk kurmayı forumda arayarak öğrenebilirsiniz. Magisk için pc den işlem yapmanıza gerek var. Bilmeyenlere riskli bir işlem. Magiski yükledikten sonra içine girip youtube yazın youtube vanced black vs yazanı indririn otomatik kuracaktır yeniden başlatın ve keyfini sürûn. Asla google blayden güncelleme yapmayın. Youtube güncellenirse eski haline döner. Diğer güncellemeleri el ile güncelleyinHocam bunları nasıl yapabiliriz açıklar mısınız rica etsem sirasi ile
Powerampi nasıl kullandın hocam ayarları yapamadımRootun bence rom atmaktan ve bunu yaparken tam yedek almaktan baska bir esprisi kalmadi. Cogu sey rootsuz da yapilabiliyor. Hizlardaki degisimde genel olarak pek farkedilmiyor.
Degecek tek sey dolby vs gibi ses gelistirme uygulamalari. Muzik ses kalitesi icin de poweramp uygulamasini oneririm. Sesi gelistirmeye gerek kalmayabilir
Şu amoled black youtube dediğiniz hangisi ?Magiskden youtube vanced kurup premium ve amoled black youtubenin keyfini sürebilirsiniz
Ayrıca (komşudan izin alıp) wifisini kırabilirsiniz
Gcam kullanabilirsiniz
Görünüm olarak istediğiniz her şeyi (neredeyse) değiştirebilirsiniz
3d thouch açabilirsiniz (sadece ils lcd ekranlar için)
Twrp var ise kernel kurup cpu ve gpu yu coşturabilirsiniz
Daha çok şey var denediklerim bunlar
Şu şekilde mükemmel sonuç alıyorum benPowerampi nasıl kullandın hocam ayarları yapamadım
hocam ayardan pek anlamam ben rap dinliyorum %90 rap için bir ayar var mıdır acabaŞu amoled black youtube dediğiniz hangisi ?
Şu şekilde mükemmel sonuç alıyorum ben
hocam ayardan pek anlamam ben rap dinliyorum %90 rap için bir ayar var mıdır acaba
Bas ve tiz yazan yerde rap ayarı var ama her tür müzik için en iyi sonuç aldığım ayar buhocam ayardan pek anlamam ben rap dinliyorum %90 rap için bir ayar var mıdır acaba
Hocam dediklerini yaptım fakat uygulama yüklnemedi yazısı çıktı win rardan çıkardım kurulum yaparken hata aldımHocam global romu da çin yaptığı için pek farkedeciğini sanmıyorum ama stable romdasınız
Hocam ilk önce telefonunuzda magisk olması gerek magisk kurmayı forumda arayarak öğrenebilirsiniz. Magisk için pc den işlem yapmanıza gerek var. Bilmeyenlere riskli bir işlem. Magiski yükledikten sonra içine girip youtube yazın youtube vanced black vs yazanı indririn otomatik kuracaktır yeniden başlatın ve keyfini sürûn. Asla google blayden güncelleme yapmayın. Youtube güncellenirse eski haline döner. Diğer güncellemeleri el ile güncelleyin
Hocam güncelleme dosyasını rardan veya zipden çıkarmamanız lazım üstyen güncelleme pakedini seç diyip direk secebilirsinizHocam dediklerini yaptım fakat uygulama yüklnemedi yazısı çıktı win rardan çıkardım kurulum yaparken hata aldım