Yüklemiştim hocam ama engellediğini sanmıyorum nerelerde engelliyor.Adaway uygulaması ile reklamları engelleyebilirsiniz mesela hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SAĞOLUN hocamHız arttırma daha çok kernel ile alakalı ama fde.ai, nfs veya lkt deneyebilrisiniz. Dolby, viper4fx gibi ses modülleri kullanabilrisiniz. Tema modları indirebilirsiniz.
Ayrıca (komşudan izin alıp) wifisini kırabilirsinizMagiskden youtube vanced kurup premium ve amoled black youtubenin keyfini sürebilirsiniz
wifi kırmak mümkün değil sanırımMagiskden youtube vanced kurup premium ve amoled black youtubenin keyfini sürebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca (komşudan izin alıp) wifisini kırabilirsiniz
Gcam kullanabilirsiniz
Görünüm olarak istediğiniz her şeyi (neredeyse) değiştirebilirsiniz
3d thouch açabilirsiniz (sadece ils lcd ekranlar için)
Twrp var ise kernel kurup cpu ve gpu yu coşturabilirsiniz
Daha çok şey var denediklerim bunlar
Bencede mümkün değil hocam.W
wifi kırmak mümkün değil sanırım
W
wifi kırmak mümkün değil sanırım
Hocam belirli modemlerin wpa wps açıklarını kullanarak bağlanabiliyorsunuz root ayrıcalıgı ile şifresini dahi öğrenebiliyorsunuz. Ama android 10 ile beraber çalışmıyor hicbir programBencede mümkün değil hocam.
SAĞOL hocam bu arada rom un global mı Çin mi olduğunu nasıl anlatabilirim işletim sisteminde global kararlı miui 11.0.1 yazıyor ama emin olamadım.Hocam belirli modemlerin wpa wps açıklarını kullanarak bağlanabiliyorsunuz root ayrıcalıgı ile şifresini dahi öğrenebiliyorsunuz. Ama android 10 ile beraber çalışmıyor hicbir program