Yardım rootlu redmi note 9 miui 12 güncelleme hak.

vipera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi A1
Konular
1
merhabalar,
aranızda yeniyim android konusunda açıkçası pek fazla bilgim de yok. mükerrer konu açtıysam şimdiden affola.
malumunuz ülkedeki telefon fiyatları aldı başını gitti, bende hem kendime hem kardeşime iki adet kayıtsız redmi note 9 pro cihaz aldım.
cihazları aldığım telefoncu cihazları rootlayıp ımeı kaydını sağladı ve sorunsuz kullanmaktayız. 14.11.2020 tarihinde miui 12 güncellemesi geldi cihazlara,
gelen güncellemeyi defalarca indirip kurmayı denesem de yükleme ekranında %1 ilerle olmadan cihaz yeniden başlayıp açılıyor ve güncelleme yapılamadı uyarısı alıyorum.
biraz araştırma yaptım "twrp" ile yapılmamış anladığım kadarıyla root işlemi. yeni gelen güncellemeyi telefonlarımıza nasıl kurabiliriz. bu işlem ne kadar risklidir.
güncellemeyi kurmak için cihazlara zarar vermek istemiyorum. konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şayet bizim başarmayacağımız bir işlem ise bunu ücreti mukabilinde yapabilecek izmirden bir arkadaş varsa onunla da bağlantı kurmak isterim. iyi formlar dilerim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Cihaz ana konudan sizin cihazınıza uygun recovery rom dosyasını telefon hafızasına atıp linkte anlatılan yöntem ile güncelleme yapabilirsiniz...

Rom Güncelleme

Tavsiye Twrp

Son düzenleme:
Oyla:

vipera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi A1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz ana konudan sizin cihazınıza uygun recovery rom dosyasını telefon hafızasına atıp linkte anlatılan yöntem ile güncelleme yapabilirsiniz...
bilgi için teşekkür ederim. anca başlıkta belirttiğim gibi biraz acemiyim bu işlerde. konuda bahsettiğiniz işlemleri yaparken cihaza zarar verme olasılığı nedir ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bilgi için teşekkür ederim. anca başlıkta belirttiğim gibi biraz acemiyim bu işlerde. konuda bahsettiğiniz işlemleri yaparken cihaza zarar verme olasılığı nedir ?

Verilen linklerdeki adımları uygularsanız SIFIR

Oyla:

vipera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi A1
Konular
1
teşekkürler bilgi için, iyi forumlar.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
teşekkürler bilgi için, iyi forumlar.

Bu konuda yer alan adımları da yapabilirsiniz,hangisi kolayınıza gelirse....

Oyla:

vipera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi A1
Konular
1
9 Pro cihazlarda güncellemeye uygun twrp yoktur, güncelleme yapmak istiyorsanız tek sefere mahsus mi flash ile fastboot rom yükleyip güncellemeyi yapabilirsiniz.
hocam tek sefere mahsus derken bir başka güncelleme de bu işlemi yapamaz/yada yeni bir güncelleme geldiğinde alamaz mıyım ?

ayrıca bu bahsedilen işlemlerde telefona atılan ımeı'nin kaybolma durumu var mıdır ?

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
hocam tek sefere mahsus derken bir başka güncelleme de bu işlemi yapamaz/yada yeni bir güncelleme geldiğinde alamaz mıyım ?

ayrıca bu bahsedilen işlemlerde telefona atılan ımeı'nin kaybolma durumu var mıdır ?
Fastboot romunu tek sefere mahsus kurmanız lazım demek istediğim buydu, kurduktan sonra gelen bütün güncellemeyi sıkıntısız yapabilirsiniz.

Mi flash ile kurulum yaparken Clean all seçeneğini seçerseniz IMEI gitmez.

Oyla:

vipera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi A1
Konular
1
Fastboot romunu tek sefere mahsus kurmanız lazım demek istediğim buydu, kurduktan sonra gelen bütün güncellemeyi sıkıntısız yapabilirsiniz.

Mi flash ile kurulum yaparken Clean all seçeneğini seçerseniz IMEI gitmez.
Hocam merhabalar, dün anlatılan şekilde fastboot ile telefonuma miui12 güncellemesini yükledim. Ancak magisk menagerde hiçbir işlem yapamıyorum. Daha sonra rooot checker uygulaması ile root işlemini kontrol ettiğimde cihaz robotlu gözükmüyor. Magisk indirdim ancak tamamen işlevsiz. Robot işlemini nasıl sağlayabiliriz. Ayrıca bir başka sorun da Google play sertifika sorunu ve bu sorun Netflix te de sıkıntı çıkartıyor. forumu araştırdım bu sorunu çözebilmek için sanırım önce root ve magisk sorunu aşmak gerekiyor. Değerli ustatlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Son olarak sanki MIUI 12 de şarj süresi biraz daha azalmış gibi. Bu geçici bir durum mudur ?

Oyla:
Üst Alt