Yardım Root yardımı

Xiamen..2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İmanlı kedu
Cihazım
Poco f4
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos
Telefon Modeli
Poco f4
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar poco f4 cihazıma twrp + custom rom + root atcam bt kilidini açtım ama aklimda bi kaç soru var öncelikle rom olarak crdroid yüklemeyi düşünuyorum root içinde magisk, ama kullancagim magisk modülleri güncelleme almıyor, android 16 da bu modüller çalışırmı yoksa android 14 mü kurayım romu. ikinci olarakda magisk performans modüllerini stock kernelde kullanmak mümkün müdür. Ve bu yazdıklarimdan bağımsız olarak nasıl overclock yapabilirim işlemcim snapdragon 870

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 14t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
16
telefon marka modelden bağımsız konuşuyorum. hangi telefonun hangi modelini kullandıysam eski sürüm romlar hem hafif hem performanslı oluyor. performans konusu her anlamda. batarya oyun kamera vs. benim tercihim genelde ilk sürümlerden yana kalmak oluyor. böyle olunca overclock işlemine de gerek kalmaz. modül olarak da zaten sorun yaşamazsın. tabi bunların şahsi fikrim zamanınızı boşa harcamanızı istemem :) stock kernel kısmına gelince modülün açıklamalarında yazıyor olması lazım.

Oyla:

Xiamen..2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İmanlı kedu
Cihazım
Poco f4
Konular
4
telefon marka modelden bağımsız konuşuyorum. hangi telefonun hangi modelini kullandıysam eski sürüm romlar hem hafif hem performanslı oluyor. performans konusu her anlamda. batarya oyun kamera vs. benim tercihim genelde ilk sürümlerden yana kalmak oluyor. böyle olunca overclock işlemine de gerek kalmaz. modül olarak da zaten sorun yaşamazsın. tabi bunların şahsi fikrim zamanınızı boşa harcamanızı istemem :) stock kernel kısmına gelince modülün açıklamalarında yazıyor olması lazım.
Teşekkürler, zaten snapdragon 870 için oc mümkün değilmiş🥀

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
23
Hocam KernelSU Next varken ne magiski? Zaten crDroid kendi kernelinin içerisinde root barındırıyor bu sebeple ekstra magisk ile uğraşmanıza gerek yok.

Oyla:

Xiamen..2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İmanlı kedu
Cihazım
Poco f4
Konular
4
Hocam KernelSU Next varken ne magiski? Zaten crDroid kendi kernelinin içerisinde root barındırıyor bu sebeple ekstra magisk ile uğraşmanıza gerek yok.
Root barındırıyor derken, benim amacim magisk üzerinden birkaç tane oyun modülü yüklemek, tabi ksu da olur farketmez.

Son düzenleme:
Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
23
Root barındırıyor derken, benim amacim magisk üzerinden birkaç tane oyun modülü yüklemek, tabi ksu da olur farketmez.
Yani barındırıyorun başka bir anlamı olduğunu sanmıyorum ama düzelteyim crDroid kendi içerisinde halihazırda KernelSU root bulunduruyor bu sebeplemagiskle uğraşmanıza gerek yok sadece siz KernelSU Next uygulamasını kurun ve modüllerinizi buna kurun. magisk modülleri de çalışıyor bunda zaten.

Oyla:
Üst Alt