- Adım
- erul
- Cihazım
- mi8 lite
- Konular
- 2
sonuç olarak yapılmasının faydası varmı yoksa gereksiz işlemmi ben pubg falan oynamiyorum 3300 den 2644 e dusmus asiri bi dusus var 1 yillik cihaz ancaYazılımdaki kodlar ile eskiyen donanımın ömrüne gene yazılımsal kandırmaca yapılabilir zamanla ve rom değiştikçe eskiye döner daha önce bende denedim ve o rakam sabit kaldı normalde her ay azalması gerekiyor ama azalmıyor sunu soylim aida64 gibi uygulama ile takip ediniz diyelim ki bataryaniz 4000 mah siz baktınız 3500 diyor hemen buradan 3900 yaptınız sonuç sizin sarjiniz 100 olduğunda mah 3840 falan göreceksiniz sarjiniz 100 iken bu değerle oynayın neyi kastetgimi anlayacaksınız diyelim ki bi sekilde 3900 yaptınız sonra o değeri 3500 yaptginiz bi anda 3440larda göreceksiniz ve gene yarım saat boyunca tak çıkar yaparak 3500e tamamlayacaksiniz çünkü tam dolu dediğinde bu rakam hareketi kesiyor sürekli tak çıkar istiyor istediğiniz rakama ulaşmak için hayırlı geceler cihazı kandırmayın bu bana göre sizin şarja takıp cikarmanizla alakalı bir sayaç benim batarya ömrü bittiğine inanmıyorum şahsen hesaplamalarına göre cihazım 10 aylık ve ortalama 300 kez şarja takmisimdir her gün ve 4000 mah tan 3650 kalmış çelişkili bir durum şarj sürem hala 10 saat günde 1 2 saat pubg oynarım bence 3200 lere dustgunde sıkıntılar başlar gibi hissediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu cihaz kaç aylık? Ne sıklıkla rom değişti değer hiç düşmemiş sayılır 3400 mahtan 3390 a az baya
Son düzenleme: