Yardım Root ve imei

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Root(magisk manager) uygulamasını kaldırırsam imei gidermi?

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Satıcı ile babam ilgileniyor ve daha yeni götürdü telefonumu.Tekrar birşey söylemek istemiyorum çünkü babamla uğraşmak çok zor.Bir arkadaş silip tekrar yükle dedi ama tekrar yüklenmiyor.Tam bilmiyorsa niye öneri verdiki.Biri çıkıp sorun olmaz desede rahat uyusam.
Şimdi şöyle ki eğer magiski silerseniz twrpde gidecek ondan dolayı rootta gidecek.İMEİye herhangi bir müdahalede bulunmazsaniz sıkıntısız götürür ama bilmiyorsanız ellemeyin.Babaniz değil siz yapın

Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Şimdi şöyle ki eğer magiski silerseniz twrpde gidecek ondan dolayı rootta gidecek.İMEİye herhangi bir müdahalede bulunmazsaniz sıkıntısız götürür ama bilmiyorsanız ellemeyin.Babaniz değil siz yapın
Magiski sildim ama root gitmedi.Tekrarda APK yüklenmiyor.Böyle beni götürsün yeter.Cevabın için sağol

Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Satıcı ile babam ilgileniyor ve daha yeni götürdü telefonumu.Tekrar birşey söylemek istemiyorum çünkü babamla uğraşmak çok zor.Bir arkadaş silip tekrar yükle dedi ama tekrar yüklenmiyor.Tam bilmiyorsa niye öneri verdiki.Biri çıkıp sorun olmaz desede rahat uyusam.
Şimdi söylemezsiniz ama sonra söylemek zorunda kalabilirsiniz ve bu da ekstra ücret demektir, yine takdir size kalmış.

Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Şimdi söylemezsiniz ama sonra söylemek zorunda kalabilirsiniz ve bu da ekstra ücret demektir, yine takdir size kalmış.
Root gitmediki sadece zaten girilmeyen magisk gitti.Hem zaten magisk yüzünden çoğu uygulama ve oyun bloke oluyor ve girilmiyor.O yüzden silip tekrar yükleyeyim dedim.Keşke hiç ellemeseydim.

Oyla:
Üst Alt