Yardım Root ve imei

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Root(magisk manager) uygulamasını kaldırırsam imei gidermi?

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Her zaman en sağlıklı yöntem önce Efs yedeği almaktır. Twrp'den backup bölümünde efs işaretleyip backup almak ve onu Pc vs. güvenli bir yerde saklamak ile imeileri güvende tutarız. Sürümü bilmiyorsanız Twrp üzerinden bir Magisk kurmak ardından o sürümün uninstaller dosyasını kurmak çözüm olabilir.

Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Her zaman en sağlıklı yöntem önce Efs yedeği almaktır. Twrp'den backup bölümünde efs işaretleyip backup almak ve onu Pc vs. güvenli bir yerde saklamak ile imeileri güvende tutarız. Sürümü bilmiyorsanız Twrp üzerinden bir Magisk kurmak ardından o sürümün uninstaller dosyasını kurmak çözüm olabilir.
Hocam açıkçası PC m filan yok ve tek başıma yanlış birşey yapma riskini alamam.Sadece şeyi merak ediyorum magiski silmem bir sorun oluşturur mu?

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Aldığınız kişiye/yere ulaşıp ne istiyorsanız onlara yaptırırsanız en sağlıklı sonuç alırsınız neden mi çünkü günceleme geldiği zaman yükleyemeceksiniz ve cihaz açılmaz olacak o yüzden baştan hallederseniz sonrasında sıkıntı yaşamazsınız.

Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Aldığınız kişiye/yere ulaşıp ne istiyorsanız onlara yaptırırsanız en sağlıklı sonuç alırsınız neden mi çünkü günceleme geldiği zaman yükleyemeceksiniz ve cihaz açılmaz olacak o yüzden baştan hallederseniz sonrasında sıkıntı yaşamazsınız.
İkinci defa root yüklendi.Birincide güncellemeden sonra otomatik root gitmişti ve sorun yaşamamıştım.Bu seferde güncellemeden sonra root otomatik giderse sorun olmaz sanırım?

Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
İkinci defa root yüklendi.Birincide güncellemeden sonra otomatik root gitmişti ve sorun yaşamamıştım.Bu seferde güncellemeden sonra root otomatik giderse sorun olmaz sanırım?
Bu konuda bilginiz yoksa dediğimi yaparsanız daha iyi olacaktır.

Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Bu konuda bilginiz yoksa dediğimi yaparsanız daha iyi olacaktır.
Satıcı ile babam ilgileniyor ve daha yeni götürdü telefonumu.Tekrar birşey söylemek istemiyorum çünkü babamla uğraşmak çok zor.Bir arkadaş silip tekrar yükle dedi ama tekrar yüklenmiyor.Tam bilmiyorsa niye öneri verdiki.Biri çıkıp sorun olmaz desede rahat uyusam.

Oyla:
Üst Alt