- Adım
- bahar
- Cihazım
- note 9s
- Konular
- 2
inanırmısın kimse yazmayınca ödemeyi iptal edip onu satın aldım şimdiKeşke bunun yerine swift Back-Up alsaydınız
inanırmısın kimse yazmayınca ödemeyi iptal edip onu satın aldım şimdiKeşke bunun yerine swift Back-Up alsaydınız
Swiftte rom yedekleme yok maalesefinanırmısın kimse yazmayınca ödemeyi iptal edip onu satın aldım şimdifakat ben romu da yedeklemek istiyorum yanlış birşey olmasına karşılık olarak onu cozemedim henüz
![]()
inanırmısın kimse yazmayınca ödemeyi iptal edip onu satın aldım şimdi![]()
keşke cümlenin devamı gelsede nasıl alacagımı anlasamSwiftte rom yedekleme yok maalesefrom yedeğini twrpden alabilirsiniz aslında
Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli) burada detaylı anlatım var burdan bakın yapamazsanız yazın yine yardımcı olurumkeşke cümlenin devamı gelsede nasıl alacagımı anlasam![]()
ibrahim sen yazana kadar herşeyi hallettim en azından fikrin varsa note 9s hindistan 12.0.3 twrp arıyorum android 11Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli) burada detaylı anlatım var burdan bakın yapamazsanız yazın yine yardımcı olurum![]()
Kusuruma bakmayın biraz geç cevap verdimibrahim sen yazana kadar herşeyi hallettim en azından fikrin varsa note 9s hindistan 12.0.3 twrp arıyorum android 11ve root lamak lazım
![]()
çok teşekkür ederim android 11 bulamadım benKusuruma bakmayın biraz geç cevap verdimbakayım telegram grublarına hemen dönüş yapayım
Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli) bu konudaki twrpyi kullanın android 10 ve 11 destekliçok teşekkür ederim android 11 bulamadım ben![]()
Eğer halihazırda twrpniz varsa twrpnin linki atabilirim siz twrpye girip direkt kurabilirsinizçok teşekkür ederim android 11 bulamadım ben![]()
attığın konuda bi indirme bağlantısı bulamadım yedekleme ile ilgili bi konu sanırımRehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli) bu konudaki twrpyi kullanın android 10 ve 11 destekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer halihazırda twrpniz varsa twrpnin linki atabilirim siz twrpye girip direkt kurabilirsiniz
Yanlış atmışım çok özür dilerimattığın konuda bi indirme bağlantısı bulamadım yedekleme ile ilgili bi konu sanırım