Soru Root sonrası güncelleme...

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Merhabalar konuya çok vakıf değilim bu nedenle soruyorum. Redmi note7 Telefonuma iki gün önce imeil için telefoncuya götürdüm, baktım ki rootlanmis ve twrp yüklenmiş ? Şimdi size sorum bu bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı ? Cihazım garantili değil. Yurtdışı cihazı. Merak ettiğim şey ise şu. Bundan sonraki ota üzerinden gelecek olan güncellemeleri alabilecek miyim ? Kurabilir miyim. Gelmezse veya gelirse bile nasıl kuracağım. Dediğim gibi konuya pek vakıf değilim beni aydınlatırsanız sevinirim.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Redmi note 7 cihazinda twrp olmadan da format atarsaniz imei silinmez.
Tamamen kalicidir.
Eger root ve twrp bilginiz yok ise kaldirin derim.
Magisk manager in icinde kaldirma secenegi mevcut.
Bu sayede guncellemeler icinde twrp ile ugrasmazsiniz, otomatik alir.
Dediğim gibi Samsung cihazimda sürekli olarak root ve twrp ile romlar indirip kurardım telefonuma yani aşinalık var ama xiaomi cihazlarda hiç denemediğim için sorun yaşar mıyım diye tedirginlik yaşıyorum. Ama telefoncu bana twrp ile format atmami yoksa imeinin silinecegini söyledi. Kendi IMEI 'li değil sonradan atıldı IMEI

Oyla:

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Dediğim gibi Samsung cihazimda sürekli olarak root ve twrp ile romlar indirip kurardım telefonuma yani aşinalık var ama xiaomi cihazlarda hiç denemediğim için sorun yaşar mıyım diye tedirginlik yaşıyorum. Ama telefoncu bana twrp ile format atmami yoksa imeinin silinecegini söyledi. Kendi IMEI 'li değil sonradan atıldı IMEI

Aslında evet haklısınız magisk romun içinde kaldır diye bir şey gördüm. Ama aynı zamanda farklı romlar da kurmak istemiyor değilim telefona. Bu yüzden silmek de istemiyorum

Oyla:
Üst Alt