Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüRoot olmadan magisk modüllerini kullanabilir miyim
Not illa twrp lazım deil cihazinizin boot dosyasını bir custom rom veya orjinal romdan Alin ve magisk ile patchleyin sonra ise magiskpathcedboot.img i PC ye atın telefonu fastboota alın fastbootan fastboot flash boot 'buraya dosyanın konumunu veya direk masa ustunden sürürkleyin' sonra enter a başın sonra fastboot reboot yapın ve artık rootlu bir cihaza sahipsiniz unoffical sürümler brick olma ihtimali çok yüksektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birşey daha var eğer twrp kullanacaksanız verileniz şifreli ise sıfırlama ya gerekyok telefonu yeniden başlatın şifreniz varsa kaldırın ve twrpye advanced terminal çıkan yere recovery yazın bu sayede dataya veya sdcard a erişimi olan bir twrp baslatirsiniz dikatli olun altaki tuşları kullanmayın çünkü 2 twrp birbiriyle buga girer ve bastığınız yer 2 twrpdede algılanır mesela ben yanlislikla fix contents yaptım telefonu bozdum sıfırlamak zorunda kaldım ama siz dikatli olursunuz umarim yardımcı olmusumdur