- Adım
- MAD
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Psikoloji öğrencis
- Konular
- 7
Root kurdum, ayarlardan hide dedim, ardından ziraat uygulamasının verilerini temizleyip ziraati gizledim magisk üzerinden. Ziraat mobil uygulamasına giriş yapımca root uyarısı alıyorum direkt.MAD1453, Mümkün değil, aynı romda banka uygulamalarını kullandım hiç uyarı almadım, tekrar verilen adımları uygulayın, bir yerde hata yapıyorsunuzdur...
silip yeniden başlatıp ardından indirip magisk içinden hide yapıp mı giriş yapayım. çünkü deniz ve garantiden de aynı hatayı alıyorum şimdi onları da denedim.MAD1453, Ziraat uygulamasını silip tekrardan deneyin,silince telefonu yeniden başlatın..
yok hocam maalesef. aynı şekilde ben uyarı almaya devam ediyorum..MAD1453, Şu an iki bankayı kullanıyorum hiç uyarı almıyorum...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlginiz için teşekkür ederim hocam. Sağ olun.MAD1453, Sağlık olsun o zaman...
Deneyeceğim hemen, teşekkürler hocam.Burada çözüm mevcut kendimde yaptım ve başarılıÇözüldü - Root var, Paycell açılmıyor (çözüldü)
Arkadaşlar mi9 se cihazıma root attım bütün uygulamalarda magisk hide çalışıyor ama ne yaptıysam paycell uygulamasında gizleyemedim yardımcı olabilecek var mı ?forum.miuiturkiye.net