Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRoot (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü
Magisk Manager uygulamasını gizlediğinizden eminmisiniz hocam? Bu gün sabah bende benzeri bir sorun yaşadım, Magisk Manager'in ayarlarından Manageri gizle dediğimde işlem bildirim panelinde gözüküyor, 10 saniye falan sonra anlık bildirim olarak ekrana gizleme işlemi başarısız oldu diye bir bildirim çıkıyordu, belki sizde de aynı bildirim çıkmışdır fakat farketmemişsinizdir.
Magisk Manager uygulamasını gizlediğinizden eminmisiniz hocam? Bu gün sabah bende benzeri bir sorun yaşadım, Magisk Manager'in ayarlarından Manageri gizle dediğimde işlem bildirim panelinde gözüküyor, 10 saniye falan sonra anlık bildirim olarak ekrana gizleme işlemi başarısız oldu diye bir bildirim çıkıyordu, belki sizde de aynı bildirim çıkmışdır fakat farketmemişsinizdir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet arkadaşlar telefonlarımıza magisk (root) yüklediğimiz/attığımız vakit başta banka uygulamaları olmak üzere başka uygulamalar da Cihazınız "jailbreak/rootlu" vs diyerek uyarı veriyor...Bu uyarıyı almamak için Banka uygulamaları veya root uyarısı veren hangi uygulama olursa,önce Magisk ayarlar kısmından magiski gizleyin sonra uygulamanın tüm verilerini temizleyin, Sonrasın da Magisk hide kısmından uygulamayı gizleyin/seçin tamamdır.
1. Yöntem (Uninmod) Bir çok kişinin başına gelmiştir. Magiskten bir modül flashladığımızda bazen uyumsuz oluyor ve telefon açılmıyor. Biz de mecburen Twrp'den "magisk uninstalleri" flashlayıp Magisk'i komple sistemden kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu da kullandığımız diğer modları da devre...
Magisk hide dediğimde hiç bir uygulama çıkmıyor karşıma sadece google play hizmetlerinde tik var başka yüklü hiç bir uygulama gözükmüyor neden olabilir. Yeni sürüm magisk kullanıyorum. Banka uygulamalarını gizlemiştim şimdi hiç biri gözükmüyor. Tt mobil root uyarısı veriyor gizleyemiyorum.