Girdim Hocam ne yaptıysam olmadı. EU rom 12.0.3 e döndüm. Android 10 şimdilik işimizi görür en azından. EU rom Android 11 olan çok kasıyor bilginize. ArrowOS 13.1 rootlu banka uygulamaları ile kullanabilen olursa tekrar dönebilirim. Çok güzel akıcı bir romdu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu romu tavsiye ederim.
Benim cihaz mi 10t pro idi. Android 12den, 10'a geçtim xiaomi.eu rom baya stabil ama senin de dediğin gibi bazen bazı uygulamalar yüklenmiyor maalesef. Tekrar 12 de dönmek istemiyorum çünkü cihaza ağır geliyor. Genelde cihazın ilk çıktığı rom en az kasan rom oluyor. Lâkin fakirlik seviyemiz sağolsun yeni cihaz aldırtmıyor, elimizdeki cihazı ameliyat yolu ile yaşatmaya çalışıyoruz

Android 12 için OC yöntemleri bulunsa da hâlihazırda Android 12'de cihaz ısınıyor.
Ama note 8 pro iyi cihazdır. Verebileceğim tavsiye linkteki romu yüklemen ve AppManager isimli uygulamayı kurman
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tüm bloatware uygulamarı silmen. Hatta birazcık kendine dürüst olup seyrek kullandığın uygulamaları dahi silmen(rootsuz silinmeyen. örneğin mi music ve mi videoyu silip sadece mx player kurman gibi), gerektiğinde kurmanı tavsiye ederim. İlaveten bazı gerekli gibi görünen sistem uygulamalarını da silmen sana ram + cpu rahatlaması olarak dönecektir.