Peki hocam yorumunuz için teşekkürler benim acıklamamı birdaha okurmusunuzNeredeyse her forumda HIZLANDIRMA adı altında açılan ancak ne işe yaradığı hakkında TAMAMEN yanlış anlatılan bir konu...
Aslında o ayarı yaptığınız zaman KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE cihazda %1 bile bir hızlanma OLMAZ
Bu ayarın düşürülmesi veya tamamen kapatılması sadece cihazda animasyonların süresini kısaltır
Yani o ayarı değiştirdiginzde animasyonlar daha kısa sürüyor veya daha uzun ve ağır ağır bakın HIZLI VEYA YAVAŞ DEMİYORUM kısa ve uzun tek fark bu...
Çok teşekkürler bilmiyordum yararlı bir bilgi olmuş elinize sağlıkHerkese iyi akşamlar uzun zamandır bi şeyler paylaşmıyordum pratik bi uygulama paylaşmak istedim. Genel olarak herkes biliyo olabilir ama bilmeyenler vardır diye düşünüyorum.Tüm cihazlar için geçerlidir.
Eğer ki telefonunuz kasmaya başladıysa tabi bu Xiaomi cihazlarında zor olsadabelki efektler gözünüze yavaş gelebilir ve kolayca hızlandırabilirsiniz
(Not: Geliştirici seçenekleri açık olanlar 5. maddeden yapabilir )
Yapılacaklar sırasıyla;
1- Ayarlar
2- Telefon hakkında
3-MİUİ sürümüne 5-6 defa arka arkaya basarak alt yazıda ''Artık bir geliştiricisiniz'' yazasıya kadar basıyoruz.
4- Bir geri gelerek Ek ayarlar bölümüne gelerek aşağıda Geliştirici Seçeneklerini göreceksiniz.
5- Geliştirici seçeneklere girip aşağıya indikten sonra arka arkaya bulunan '' Pencere animasyon ölçeği - Geçiş animasyon ölçeği - Animatör süre ölçeği '' seçeneklerini 1x ten Kapalı seçerek hiç animasyon olmamasına ister .5x yaparak animasyonların dahada hızlı olmasını seçebilirsiniz.
6- İşlemleri yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatıp farkı görebilirsiniz.
ne demek hocam yorumunuz için teşekkürlerÇok teşekkürler bilmiyordum yararlı bir bilgi olmuş elinize sağlık
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer ki telefonunuz kasmaya başladıysa tabi bu Xiaomi cihazlarında zor olsadabelki efektler gözünüze yavaş gelebilir ve kolayca hızlandırabilirsiniz
Kesinlikle katiliyorumBilgilendiren ve bilgilendiren arkadaşlara ekleme yapan herkese Teşekkürler. Unutmayın benim gibi cahiller herşeyi bu forumda öğreniyor verilen tüm bilgilere yürekten Teşekkürler ülkemin güzel insanlari
GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi