Öncelikle birkaç sorum olacak;Redmi note 12 pro 5G cihazı kullanıyorum İndia versiyonunda telefonum root atarak global versiyona geçirmek istiyorum nasıl geçiririm
kaçak cihaz daha imie atılmadı bl kilidini açılması için 160 saat bekliyorumÖncelikle birkaç sorum olacak;
1) Cihaz Orjinakmi? İmei atıldı mi?
2)Bootloader kilidi açıkmı?
DipNot:Root atarak rom kurulmaz![]()
İmei yoksa nasıl kilidi açıyorsunuz?kaçak cihaz daha imie atılmadı bl kilidini açılması için 160 saat bekliyorum
Mobil veri ile başvuru yapılıyor şebeke yoksa basvuruyu nasıl yaptınızkaçak cihaz daha imie atılmadı bl kilidini açılması için 160 saat bekliyorum
imei kaydı yaptırmadım 120 günlük kullanım sürem var bl kilidi içinde başvru gibi bir şey yaptım ayarlardan bana 160 saat beklemeniz lazım dediler youtube den izleyerek yaptımİmei yoksa nasıl kilidi açıyorsunuz?
Belki 120 gun ile yapmıştırMobil veri ile başvuru yapılıyor şebeke yoksa basvuruyu nasıl yaptınız
mobil veri ile yaptım zaten şebekem var sadece kaydım yok imeiMobil veri ile başvuru yapılıyor şebeke yoksa basvuruyu nasıl yaptınız
Hocam IMEI yok dememiş ki arkadaş zaten IMEI atılmadı demiş...İmei yoksa nasıl kilidi açıyorsunuz?
Hep dikkatsizliğin sonucu bunlar hocamHocam IMEI yok dememiş ki arkadaş zaten IMEI atılmadı demiş...