Yardım ROOT Atma

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Kolay gelsin hocam, konudan bağımsız sistemi r/w ettiniz mi en son öyle bir konu açmıştınız sanırsam.
Evet ettim hocam sisteme modülü kurmadan monet eklemek istiyordum bunun içinde product/overlay kısmına modülün içindeki monet apk dosyalarını atmam gerekiyordu modülü daha önce kurduğumda sistem çökmüştü bu yüzden modülü kurmadan böyle koymak istedim ama buglu oldu bi tık. Konuya yazacağım demiştim unutmuşum yoğunum dediğim gibi kusura bakmayın:)

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Evet ettim hocam sisteme modülü kurmadan monet eklemek istiyordum bunun içinde product/overlay kısmına modülün içindeki monet apk dosyalarını atmam gerekiyordu modülü daha önce kurduğumda sistem çökmüştü bu yüzden modülü kurmadan böyle koymak istedim ama buglu oldu bi tık. Konuya yazacağım demiştim unutmuşum yoğunum dediğim gibi kusura bakmayın:)
Monet bende sorun yok

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Yok hocam estağfurullah ne kusuru, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Üst Alt