Yardım Room

Saitahimea

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkam
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Meslek
Ögrenci
Konular
3
İyi Günler

Mi 5s bugun satın aldım ve forumda gezinirken room hakkında seyler göruyorum sürekli malesef android konusunda cahilimdir.Suan benim kullandıgım Global 8.5 Kararlı bana bunun hakkında rica etsem biraz yardımcı olabilirmisiniz yada eyer gözden kacırdıgıms he buna benzer bir mesaj varsa orda anlatılmısa linkini veriseniz sevinirim.
Ayrıca 5s hepsinin ıtalatcı garanti oldugunu biliyorum ben bi ara samsung ve lg kullandım bunların servislerin root atarsak garantiden cıkıyordu burda aynı sekildemi (garanti evo )
Rica etsem 5s güzel gidicek bir room soylerseniz sevinirim.
Herkeze İyi Aksamlar
Simdiden Tesekurler

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam Bl kilidi açmadan root yapamazsınız. Delta garantili ürünler BL klidini garanti dışı bırakmıyor ama evo için aynı şeyi söylemiyorum. İkinci husus ise BL açmadan, sizin için farklı romlara geçmenin tek yolu aşağıdaki linkte mevcut. Ama beklerseniz Miui 9 sürümü size de otomatik gelecektir.

Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
İyi Günler

Mi 5s bugun satın aldım ve forumda gezinirken room hakkında seyler göruyorum sürekli malesef android konusunda cahilimdir.Suan benim kullandıgım Global 8.5 Kararlı bana bunun hakkında rica etsem biraz yardımcı olabilirmisiniz yada eyer gözden kacırdıgıms he buna benzer bir mesaj varsa orda anlatılmısa linkini veriseniz sevinirim.
Ayrıca 5s hepsinin ıtalatcı garanti oldugunu biliyorum ben bi ara samsung ve lg kullandım bunların servislerin root atarsak garantiden cıkıyordu burda aynı sekildemi (garanti evo )
Rica etsem 5s güzel gidicek bir room soylerseniz sevinirim.
Herkeze İyi Aksamlar
Simdiden Tesekurler
Bazı rom ları atabilmeniz için bl kilidini açmak gerekiyor bl kilidi de Sadece delta servis bl kilidi açınca garanti dışı bırakmıyor tercih sizin hocam isterseniz yükleyin.

Oyla:

Saitahimea

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkam
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Meslek
Ögrenci
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekur ederim.Mui 9 beklıyım ben en iyisi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam madem o konularda cahilsin ve telinden memnunsan bişey yükleme derim ben.sadece aradq güncellemeyi kontrol et yeter :)

Oyla:
Üst Alt