Anket Romlar ve Memnuniyetiniz

Kullandığınız Rom Nedir ?

• Global Stabil

• Global Beta

• Xiaomi.eu Stabil

• Xiaomi.eu Beta

• MiuiPro

• Masik

• Mi-room

• Mi-Globe

• Pixel Experience

• Resurrection Remix

• Havoc-OS

• Epic Rom

• Diğer (Miui Tabanlı)

• Diğer (Saf Android Tabanlı)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Global beta kullanıyorum. Son güncellemeyi aldık. Kısmette eu beta gözüküyor.
Değerli fikriniz ve oyunuz için teşekkürler hocam eu beta candır diyelim hayırlı olsun şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun süredir masik kullanıyordum. Son çıkan 5.3 sürümünde yine ahize sensörü muhabbeti oldu bende gıcıklandım EU yükledim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli fikriniz ve oyunuz için teşekkürler hocam masik kullandım 2 hafta kadar ancak hiç içim ısınmadı eu ya döndüm

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Eu beta dayim miroom kurmak istiyorum tavsiye eder misiniz. Sade olduğunu okudum ekstra bir durumu var mı

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
12
Mıuı 9 global deyken tema vs daha güzel ve hızlı idi, mıuı 10 pro ya geçtim, temalar kötü telefon daha geç tepki veriyor ama kamera da 4k da bile hdr var, mıuı 9 da göremedim

2 tane saf Android denedim (8.0 - 9.0) çok daha hızlı ama WhatsApp görüntülü arama ve Instagram keşfette yeşil ekran sorunu aldım

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Mi 8 için olan bütün romları denedim sanırım. Miui tabanlı romlardan MiRoom, MiuiPro ve RelovationOS başarılı buldum. Aosp romlardan Bootleggers, HavocOS, Syberia başarılı bulduklarım.

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Mi8 için miui MS rom kullanıyorum özelleştirmesi hoşuma gidiyor. Pronun lite versiyonu. Prodan ise ms yi tercih ederim herzaman. Mi8 kullananlara tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 8 için olan bütün romları denedim sanırım. Miui tabanlı romlardan MiRoom, MiuiPro ve RelovationOS başarılı buldum. Aosp romlardan Bootleggers, HavocOS, Syberia başarılı bulduklarım.
Miui ms yi denemediniz sanirim hocam giggle~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Marshmallowa kadar AOSP Romlar gerçekten de muhteşemlerdi....
Samsung da iken her türlü romu denerdim, o kadar çok değişik rom geliştiricileri vardı ki, cihaz bazında her biri ayrı ayrı başarılıydı...
hatta bi ara şimdiki L-OS, eski adı Cyanogen modda, gecelik roma geçtim, Nightly, hala bir sürü cihaz için var....
sonra Mate 7 ye geçtim, Kitkattan Lollipop, sonra Marshmallow...MM de kaldı resmi sürüm ama 1-2 ÇİN geliştirici resmi rom üzerine değişik bir rom inşa ettiler ve devamlı güncelleme verdiler....zamanla güncellemeler azaldı....ve Mart/Nisan 2017 de çok daha önceden tanıdığım kardeşim Sayın Escobar1945 hocamı ziyaret edesim tuttu ve maalesef olan oldu....kendisinin halen kullanmakta olduğu 'Mido'sunu elime alıp, kurcamalak ,benim yeni ufuklara yelken açmama sebep oldu ve 10 Haziran 2017 de Mi Max 2 yi elime aldım....Max 2 ile Android 7 bazlı ve sonrasında da Oreo bazlı tüm AOSP romları denedim ve hepsinde hatalar vardı....çok sevdiğim RR den bile zevk alamaz oldum....Allahtan Greeshan diye bir arkadaş çıktı ve Global Beta bazlı, Max 2 nin bugüne kadar gördüğü en muhteşem romu çıkardı da, biraz olsun rahatladık....Max 3 de ise 40 çesit Aosp ve GSI Romlar mevcut ve hepsi hatalı....MIUI bazlı romların neredeyse hepsini denedim ama en az kusurlusu EU Beta ve MIUI arayüzüne aşığım, o nedenle EU Beta dan başka rom yok şu an...herkese sevgilerimle

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Mi6 cihazımda iki rom kullandım. İlki cihazı elime aldığım birinci günden itibaren bir senelik kullanımda global kararlı rom, ikincisi ise cihazımı yeni baştan yaratıp hakiki kimliğine kavuşturan eu rom. ( bir aylık stabil deneyimini saymazsak genellikle betası ) Üstat Skorpi'nin yazdığı 48. mesaja kadar sadece adını veyahut methini işittiğim ama kullanmayı hiç bir zaman düşünmediğim bir çok rom adı zikredildi. Hocam en az kusurlusu olarak tabir etmiş ( ne de olsa tecrübe konuşuyor)
Lâkin tartışılmaya her ne kadar açık bir konu olsa da benim fikriyatıma göre modeli ne olursa olsun bir Xiaomi cihaz için en ideal rom EU-BETA romdur...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Mi6 cihazımda iki rom kullandım. İlki cihazı elime aldığım birinci günden itibaren bir senelik kullanımda global kararlı rom, ikincisi ise cihazımı yeni baştan yaratıp hakiki kimliğine kavuşturan eu rom. ( bir aylık stabil deneyimini saymazsak genellikle betası ) Üstat Skorpi'nin yazdığı 48. mesaja kadar sadece adını veyahut methini işittiğim ama kullanmayı hiç bir zaman düşünmediğim bir çok rom adı zikredildi. Hocam en az kusurlusu olarak tabir etmiş ( ne de olsa tecrübe konuşuyor)
Lâkin tartışılmaya her ne kadar açık bir konu olsa da benim fikriyatıma göre modeli ne olursa olsun bir Xiaomi cihaz için en ideal rom EU-BETA romdur...
Hocam, bir ara bana uğrayın da, sizin cihaza bir kaç AOSP Rom yükleyelim, belki beğenirsiniz ( Bu aşamayı mutlaka yaşamalısınız bence)

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Üst Alt