Marshmallowa kadar AOSP Romlar gerçekten de muhteşemlerdi....
Samsung da iken her türlü romu denerdim, o kadar çok değişik rom geliştiricileri vardı ki, cihaz bazında her biri ayrı ayrı başarılıydı...
hatta bi ara şimdiki L-OS, eski adı Cyanogen modda, gecelik roma geçtim, Nightly, hala bir sürü cihaz için var....
sonra Mate 7 ye geçtim, Kitkattan Lollipop, sonra Marshmallow...MM de kaldı resmi sürüm ama 1-2 ÇİN geliştirici resmi rom üzerine değişik bir rom inşa ettiler ve devamlı güncelleme verdiler....zamanla güncellemeler azaldı....ve Mart/Nisan 2017 de çok daha önceden tanıdığım kardeşim Sayın
Escobar1945 hocamı ziyaret edesim tuttu ve maalesef olan oldu....kendisinin halen kullanmakta olduğu 'Mido'sunu elime alıp, kurcamalak ,benim yeni ufuklara yelken açmama sebep oldu ve 10 Haziran 2017 de Mi Max 2 yi elime aldım....Max 2 ile Android 7 bazlı ve sonrasında da Oreo bazlı tüm AOSP romları denedim ve hepsinde hatalar vardı....çok sevdiğim RR den bile zevk alamaz oldum....Allahtan Greeshan diye bir arkadaş çıktı ve Global Beta bazlı, Max 2 nin bugüne kadar gördüğü en muhteşem romu çıkardı da, biraz olsun rahatladık....Max 3 de ise 40 çesit Aosp ve GSI Romlar mevcut ve hepsi hatalı....MIUI bazlı romların neredeyse hepsini denedim ama en az kusurlusu EU Beta ve MIUI arayüzüne aşığım, o nedenle EU Beta dan başka rom yok şu an...herkese sevgilerimle
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk