Yardım Rom yuklerken telefon kapandi acilmiyor

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik 2.4
Telefon Modeli
Mi 5S
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar bugun telefona bircok kisinin onerdigi masik romu yukleyecektim 1.0 yukledim baktim 2.4 X varmis onu da indirdim TWRP ye girip onu da yukledim reboot system dedim birden telefon kapandi hic tepki vermiyor ne isigi yaniyo ne mi logosu vb sizce ne yapayim ? EDIT:telefonu pcye takıp power tusuna bastıgımda pc den girdi sesi alıyorum ardından hemen çıktı sesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EVO garantili sizce garantiye gondersem hallederler mi ? EDIT 2:Sorun çözüldü eğer birinin başına gelirse şöyle çözebilir.
Telefonun ses kısma+ ses açma+power tuşuna baslılı tutun(pc ye bağlıyken) mi flash uygulamasında algılayacaktır . romu flashlayın.Benimki yine de açılmamıştı.Malum o sırada uğraşırken şarj baya tükenmiş .Şarja bıraktım halloldu ilginiz için teşekküler. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

atlantisfaca_11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
adım
Cihazım
note7
Konular
0
aynı benzer sorun bende de var ama sanırım çözümü yok ,
bu telefonun 10 sn 5 sn kapalı tusa bas gibi bir fonksiyonu yok mu :)
yada bataryayı cıkar vs .. gibi

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hocam aynı işlem benimde başına geldi benim size ulaşıp bilgi alma şansım varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim

Cihazı fastboot moda alın bl kilidi açık olması lazım (clean all seçili olacak bl kilidi açıksa) daha sonra mi flash yazılımını indirip kurun miflash üzerinden fastboot rom dosyasını gösterip cihazı açabilirsiniz. (Tüm veriler silinir dikkatinize..)

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Benim Sony telefonum vardı android 4 ten 5 e guncellemistim kendi guncellemesiydi. Güncelleştirirken telefon kapandı bir daha açılmadı ana kart yandı demişlerdi acaba böyle bişey olabilir mi
Hocam bu tür keklemeleri yetkili servis'te olsa yapıyor ( eğer yetkili servis özel'se ).

Hocam aynı işlem benimde başına geldi benim size ulaşıp bilgi alma şansım varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim
Hocam çözümün işlem yolu cihazın chipsete göre farklılık gösterir. Her cihazda aynı değildir.

Oyla:

sins233131

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vfgfgggggggg
Cihazım
fgggggggggf
Konular
0
dostu
Arkadaslar bugun telefona bircok kisinin onerdigi masik romu yukleyecektim 1.0 yukledim baktim 2.4 X varmis onu da indirdim TWRP ye girip onu da yukledim reboot system dedim birden telefon kapandi hic tepki vermiyor ne isigi yaniyo ne mi logosu vb sizce ne yapayim ? EDIT:telefonu pcye takıp power tusuna bastıgımda pc den girdi sesi alıyorum ardından hemen çıktı sesi

EVO garantili sizce garantiye gondersem hallederler mi ? EDIT 2:Sorun çözüldü eğer birinin başına gelirse şöyle çözebilir.
Telefonun ses kısma+ ses açma+power tuşuna baslılı tutun(pc ye bağlıyken) mi flash uygulamasında algılayacaktır . romu flashlayın.Benimki yine de açılmamıştı.Malum o sırada uğraşırken şarj baya tükenmiş .Şarja bıraktım halloldu ilginiz için teşekküler. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
dostum bire bir aynı sorunu yaşıyorum . dediğin gibi yaptım bendede ses geliyor sonra bağlanti kopma sesi geliyor nasıl düzeltirim

Oyla:
Üst Alt