- Adım
- Yahya
- Cihazım
- Mi 5 S
- Konular
- 9
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Masik 2.4
- Telefon Modeli
- Mi 5S
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaslar bugun telefona bircok kisinin onerdigi masik romu yukleyecektim 1.0 yukledim baktim 2.4 X varmis onu da indirdim TWRP ye girip onu da yukledim reboot system dedim birden telefon kapandi hic tepki vermiyor ne isigi yaniyo ne mi logosu vb sizce ne yapayim ? EDIT:telefonu pcye takıp power tusuna bastıgımda pc den girdi sesi alıyorum ardından hemen çıktı sesi
EVO garantili sizce garantiye gondersem hallederler mi ? EDIT 2orun çözüldü eğer birinin başına gelirse şöyle çözebilir.
Telefonun ses kısma+ ses açma+power tuşuna baslılı tutun(pc ye bağlıyken) mi flash uygulamasında algılayacaktır . romu flashlayın.Benimki yine de açılmamıştı.Malum o sırada uğraşırken şarj baya tükenmiş .Şarja bıraktım halloldu ilginiz için teşekküler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EVO garantili sizce garantiye gondersem hallederler mi ? EDIT 2orun çözüldü eğer birinin başına gelirse şöyle çözebilir.
Telefonun ses kısma+ ses açma+power tuşuna baslılı tutun(pc ye bağlıyken) mi flash uygulamasında algılayacaktır . romu flashlayın.Benimki yine de açılmamıştı.Malum o sırada uğraşırken şarj baya tükenmiş .Şarja bıraktım halloldu ilginiz için teşekküler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: