Çözüldü Rom yüklerken karşılaştığım problem

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil 1.0.4
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9t
Bootloader Kilidi
Açık
Xiaomi mi 9t telefonuma twrp üzerinden revos rom yükledim, reboot yapınca Redmi yazısından sonra twrp ye attı, twrp üzerinden daha önce backup ını aldığım yedeği yüklemek istediğimde hafıza yerinde şu ekran geldi, yardım lütfen, ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• IMG20200210012549.jpg
    IMG20200210012549.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 58

Zagor123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Sorununuzu daha önce bende yaşadım, aslında sebebi basit, büyük ihtimalle parmak izi ve şifreli kilit ekranı kullanıyordunuz ve romu yüklemeden önce kilit ekranını kaldırmadınız sonuç olarak twrp sizin kilit ekranınız olduğu için dosyaları başkaları tarafından erişilmesin diye otomatik olarak şifreliyor.(Sanırım) Zaten rom yükleme rehberlerinde rom yüklemeden önce kilit ekranını kaldırın uyarıları mevcut. Şimdi olan olmuş ama bir daha deneyecek olursanız, bunu göz önünde bulundurun.

Oyla:

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Sorununuzu daha önce bende yaşadım, aslında sebebi basit, büyük ihtimalle parmak izi ve şifreli kilit ekranı kullanıyordunuz ve romu yüklemeden önce kilit ekranını kaldırmadınız sonuç olarak twrp sizin kilit ekranınız olduğu için dosyaları başkaları tarafından erişilmesin diye otomatik olarak şifreliyor.(Sanırım) Zaten rom yükleme rehberlerinde rom yüklemeden önce kilit ekranını kaldırın uyarıları mevcut. Şimdi olan olmuş ama bir daha deneyecek olursanız, bunu göz önünde bulundurun.
Uyarınız için teşekkür ederim ama rom yükleme için tüm önlemleri almıştım, ekranda ne parmak izi ne de başka bir kilitleme yoktu, usb hata ayıklama aktifti ve mi hesabımdan çıkış yapmıştım, malesef bunlara rağmen dosyalar şifrelendi, biraz araştırdım, benimle aynı şeyleri yaşayanlar olmuş. Çok araştırdım ama malesef hafızayı silmekten başka çözüm yoktu. Güvenlik olayının cılkını çıkarıyorlar cidden.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

berkemir0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Uyarınız için teşekkür ederim ama rom yükleme için tüm önlemleri almıştım, ekranda ne parmak izi ne de başka bir kilitleme yoktu, usb hata ayıklama aktifti ve mi hesabımdan çıkış yapmıştım, malesef bunlara rağmen dosyalar şifrelendi, biraz araştırdım, benimle aynı şeyleri yaşayanlar olmuş. Çok araştırdım ama malesef hafızayı silmekten başka çözüm yoktu. Güvenlik olayının cılkını çıkarıyorlar cidden.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben eskiden rus romu kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Global roma geçtiğim zaman sorundan kurtuldum

Oyla:

msoner1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
soner
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Hocam Kimse sizi rom kurun diye zorlamıyor. Bu tip hatalarla karşılaşağınızı göze alarak bu işe girişmeniz gerekiyor. TWRP'ye atarlanmanın hiç bir manası yok
Bu tip hata tamamıyla miui yazılımı kaynaklı maalesef. Ben ilk android versiyonu ile birlikte androidli telefon kullandım ve hepsini de rootladım şimdiye kadar hiç bir telefon markasında bu tarz recovery sorunuyla karşılaşmadım.

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Format data yapmadınız mı rom kurmadan önce ?

Oyla:

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Arkadaşlar ben acemi birisi değilim, ilk defada rom yüklemiyorum, wipe, backup vs ve ekran kilidi iptali, usb hata ayıklama, mi hesabı çıkışı dahil alayını yaptım ama yazılımlarla alakalı problemler var, kimse fanboyluk yapmasın, bu hatalar ayyuka çıktı, herkes biliyor. Ayrıca rom yükleyip yüklememek benim kararım, buna karışmak kimsenin haddi değil. Benim tepkim yazılım hatalarına, kimseye değil, o yüzden herkesin tercihine saygı duyun. Birbirimize yardımcı olup problemlerimizi çözmeye çalışalım, yok twrp'ye atarlanma falan, sana mı söylüyorum güzel kardeşim, dün gece uyumadım uğraştım saatlerce, kendimce tepki veriyorum yazılıma.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bu hataya belkı bır defa dusmusumdur hocam dikkat onemlı..

Oyla:

berkemir0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar ben acemi birisi değilim, ilk defada rom yüklemiyorum, wipe, backup vs ve ekran kilidi iptali, usb hata ayıklama, mi hesabı çıkışı dahil alayını yaptım ama yazılımlarla alakalı problemler var, kimse fanboyluk yapmasın, bu hatalar ayyuka çıktı, herkes biliyor. Ayrıca rom yükleyip yüklememek benim kararım, buna karışmak kimsenin haddi değil. Benim tepkim yazılım hatalarına, kimseye değil, o yüzden herkesin tercihine saygı duyun. Birbirimize yardımcı olup problemlerimizi çözmeye çalışalım, yok twrp'ye atarlanma falan, sana mı söylüyorum güzel kardeşim, dün gece uyumadım uğraştım saatlerce, kendimce tepki veriyorum yazılıma.
Ben eskiden rus romu kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Global roma geçtiğim zaman sorundan kurtuldum

Oyla:
Üst Alt