Forumda her konu var önce biraz bekleyin global rom ve global beta romu deneyin sonra bl kilidini açmadan başlayın ardından twrp kurup rom yükleme karşılaşabileceğiniz bütün hatalar bu konuda mevcutherkese iyi akşamlar bugün itibari ile mi6 64 gb almış bulunmaktayım ama custom rom flaslama rootlama gibi konulard biraz cahilim forumun neresinden başlamam lazım, cihazla ilgili herşeyi öğrenmek istiyorum
Eu romun sitesine girip cihazınızı listeden seçtikten sonra sürüm numaralarından en son sürüme ulaşabilirsiniz. Yukarıdan aşağıya doğru en yeniden en eskiye şeklinde bir sıralama sunmuşlarArkadaşlar merhaba,
Şu an magisk root ile eu beta rom kullanıyorum, telefon boşta çok pil tükettiği için epic roma geçmek istiyorum.
Bootloader kilidi açık twrp yüklü, nasıl geçebilirim? yüklemem gereken son epic sürümünü nasıl bulabilirim yardımlarınızı rica ederim.
Rehber - Yeni ROM Kurma - Adım AdımArkadaşlar merhaba,
Şu an magisk root ile eu beta rom kullanıyorum, telefon boşta çok pil tükettiği için epic roma geçmek istiyorum.
Bootloader kilidi açık twrp yüklü, nasıl geçebilirim? yüklemem gereken son epic sürümünü nasıl bulabilirim yardımlarınızı rica ederim.