- Adım
- ulus
- Cihazım
- REDMİ NOTE 9
- Konular
- 1
Tam hallettim diye yazacakken sizin mesajı gördüm, aynen dediğiniz gibi tekrar recovery den başlatınca kopyaladı teşekkürler...
Hocam bunların hepsini deniyorum ay sonu hepsi eklenmiş olurhocam bi ekleme yapmak istiyorum. çin tabanlı romlar arasında geçiş yaparken format data gerekmiyor. aynı şey global dede geçerli. global den Çin'e yada Çin'den globale geçerken format data gerekiyor.
format data gerekiyor hocam. çin tabanlı romdan globale geciyorsunuz çünküHocam bu ne güzel bi konu böyle.emeğine sağlık.bence bu konu sadece mi6 için değil de tüm xiaomi cihazlar için geçerli hocam benim de bi problemim var.Miui9 eu beta rom kullanıyorum,hiçbir zaman miui9 global stabil e geçemedim.ne zaman global stabil rom yüklesem,reboot system yapsam "no os installed"diye bi yazı çıkıyor,tekrat reboot system yapıyorum ve telefon mi logo-recovery döngüsüne giriyor.romu başarıyla yüklüyor,ronu yüklemeden önce 4 wipe de yapıyorum ama reboot system deyince o yazı çıkıyor.bütün twrp leri denedim ama sonuç değişmedi.bu konuda bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu konu gerçekten baya zorluyor mi 6 cihazı customdan global e geçerken sorun çıkartır ve döngüye girer mi logosu tek çare global romu fastboot üzerinden kurman gerekecek sonrasında tekrar twrp kurarsınHocam bu ne güzel bi konu böyle.emeğine sağlık.bence bu konu sadece mi6 için değil de tüm xiaomi cihazlar için geçerli hocam benim de bi problemim var.Miui9 eu beta rom kullanıyorum,hiçbir zaman miui9 global stabil e geçemedim.ne zaman global stabil rom yüklesem,reboot system yapsam "no os installed"diye bi yazı çıkıyor,tekrat reboot system yapıyorum ve telefon mi logo-recovery döngüsüne giriyor.romu başarıyla yüklüyor,ronu yüklemeden önce 4 wipe de yapıyorum ama reboot system deyince o yazı çıkıyor.bütün twrp leri denedim ama sonuç değişmedi.bu konuda bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 6 da etki etmiyor hocam döngüye girer custom dan globale geçerken fastboot romu indirip fastboottan yüklemek gerekitorformat data gerekiyor hocam. çin tabanlı romdan globale geciyorsunuz çünkü
Hocam bu ne güzel bi konu böyle.emeğine sağlık.bence bu konu sadece mi6 için değil de tüm xiaomi cihazlar için geçerli hocam benim de bi problemim var.Miui9 eu beta rom kullanıyorum,hiçbir zaman miui9 global stabil e geçemedim.ne zaman global stabil rom yüklesem,reboot system yapsam "no os installed"diye bi yazı çıkıyor,tekrat reboot system yapıyorum ve telefon mi logo-recovery döngüsüne giriyor.romu başarıyla yüklüyor,ronu yüklemeden önce 4 wipe de yapıyorum ama reboot system deyince o yazı çıkıyor.bütün twrp leri denedim ama sonuç değişmedi.bu konuda bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam pc olmadan halletmek adına yazmıştım bu problemi. Pc si olmayan mecbur twrp den yükleyecek romu ama bu konuyla da ilgili bi rehber yaparsan harika olur hocamHocam bu konu gerçekten baya zorluyor mi 6 cihazı customdan global e geçerken sorun çıkartır ve döngüye girer mi logosu tek çare global romu fastboot üzerinden kurman gerekecek sonrasında tekrar twrp kurarsın
[doublepost=1513193975,1513193925][/doublepost]
Mi 6 da etki etmiyor hocam döngüye girer custom dan globale geçerken fastboot romu indirip fastboottan yüklemek gerekitor
[doublepost=1513194040][/doublepost]Özgür hocam dediğimi deneyin muhtamele sorun çözülecek konuya ekleyeceğim fakat denemediğim şeyleri eklemiyorum yanıltmamak adına siz deneyin başarılı olursa söyleyin güncelleyeyim
Hocam içimde ukte kaldıHocam ben hala sizin neden Global Stabil roma geçeceğinizi anlamadım. Eğer Global Beta istiyorsanızda; Epic rom 7.12.8 Global Beta çıkmış, onu kurun kullanın Boşverin Global Stabil romları artık.
Hocam ay sonu na kadar yapmış olacağım aslında ekleyecektim ama denemediğim hiçbir şeyi eklemek istrmiyorum yanıltmamak adına ay sonuna kadar güncellenmiş olur önerin için teşekkürlerHocam pc olmadan halletmek adına yazmıştım bu problemi. Pc si olmayan mecbur twrp den yükleyecek romu ama bu konuyla da ilgili bi rehber yaparsan harika olur hocam
[doublepost=1513223410][/doublepost]
Hocam içimde ukte kaldı
Eyvallah hocam sağolHocam ay sonu na kadar yapmış olacağım aslında ekleyecektim ama denemediğim hiçbir şeyi eklemek istrmiyorum yanıltmamak adına ay sonuna kadar güncellenmiş olur önerin için teşekkürler