Yardım Rom Yükleme Sonrası Telefon Açılmıyor

• Konbuyu başlatan wcn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 23
  • Görüntüleme 2K

wcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Miraç
Cihazım
xiaomi mi a1
Konular
1
Xiaomi mi a1 telefonuna yeni rom yuklerken telefon kendiliğinden kapandı şarjda ve güç tuşuna bastıgında araklıklı olarak titriyor (dııt dııt dııt) gibi hiç durmuyor ve güç+ses tusu na bastıgında sürekli aynı fark eden bişey yok neden olabilir

Şimdiden herkeze teşekkurler

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
tam olarak nasıl yapacaz bi link falan atabilirmisiniz
Önemli not: İşlemleri dikkatlice uygulayın. Tüm sorumluluk size aittir. Telefonu sökme sırasında ve EDL moduna geçme aşamasında en ufak bir hata telefonun bozulmasına neden olabilir, donanımlara zarar verebilirsiniz ve bu zararların tamiri yüksek maaliyet gerektirebilir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Telegram: @mia1turkiye
Facebook:

Son düzenleme:
Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Önemli not: İşlemleri dikkatlice uygulayın. Tüm sorumluluk size aittir. Telefonu sökme sırasında ve EDL moduna geçme aşamasında en ufak bir hata telefonun bozulmasına neden olabilir, donanımlara zarar verebilirsiniz ve bu zararların tamiri yüksek maaliyet gerektirebilir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Siz tedbir amaçlı uyariyorsunuz fakat o kadarda riskli olduğunu sanmıyorum.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam pil akımını kesseniz başta bir sorun olmaz devrede yapmaz edindiğim bilgiler doğrultusunda.
Akımı kestikten sonra devredeki gücün tamamını boşaltırsanız dediğiniz doğrudur. Ek olarak kış aylarındayız yünlü, kazak v.b. giysiler statik elektrik yüklenmenize neden olabilir. Tüm servislerde statik elektrik için kol bantları ve ayakkabılar kullanılır.

Oyla:

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Akımı kestikten sonra devredeki gücün tamamını boşaltırsanız dediğiniz doğrudur. Ek olarak kış aylarındayız yünlü, kazak v.b. giysiler statik elektrik yüklenmenize neden olabilir. Tüm servislerde statik elektrik için kol bantları ve ayakkabılar kullanılır.
Doğrudur hocam. Evde telefonun içini açmak riskli teknisyenler bu iş için var en temizi bi vida yanlış taksanız ana kartı söker atar daha fazla paraya mağl olur.

Oyla:

ialpin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi band
Konular
0
edl modda önemli olan husus ilk önce batarya pini çıkarılmalı ve power tuşuna 30 sn basılı tutularak anakart üzerindeki statik elektrik boşaltılmalıdır.

Oyla:

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
3
malesef yapamadım suan aydında universte okuyorm 1-2 ay sonra ankaraya gidecem iyi bir telefoncu falan varmı yapabilecek yada anakartı falan degiştirir buyuk ihtimalle tool studio . emmc dongle falan baya program denedım yapamadım rom yuklenıyo gıbı ama olmuyor sonunda edl yı gormuyor sımdıde

Oyla:
Üst Alt